Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Siltaş Marina satışa sunuldu

Siltaş Yapı tarafından İstanbul İli, Pendik İlçesi’nde Pendik Marina’nın karşısında hayata geçirilen Siltaş Marina projesinin lansmanı gerçekleştirildi.

“adalara karşı, bulutlara komşu” sloganı ile satışa sunulan Siltaş Marina projesi diğer projelerden farklı olarak LifeX Konsepti ile dikkat çekiyor. Proje misafir süiti, kreş, müzik odası, cep sineması gibi pek çok özelliğe sahip.

Siltaş Marina projesinde konutların dışında temel ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanan ticari üniteleri de yer alıyor. Akıllı ev konseptine sahip projede elektrikli araçlar için e-şarj istasyonu da yer almaktadır.

Siltaş Marina Pendik projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Tamamı peşin ödeme yapılması durumunda yüzde 10 indirim fırsatı sunulan projede 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı da sunulmaktadır.

2020 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Siltaş Marina projesinin lansmanı 08 Mayıs 2018 Salı günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Siltaş Yapı, Siltaş Marina projesinin ardından Sancaktepe ve Kartal’da yeni projelere başlamak için gün sayıyor.

Siltaş Yapı bugüne kadar ağırlıklı olarak Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezleri ve Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park ve Siltaş Flora Park gibi projelere etti.

8 bin metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde inşa edilen Siltaş Marina projesi 20 katlı iki blokta toplam 200 adet daire ve 4 adet ticari üniteden meydana geliyor.

2+1 tip daireden 4+1 tip daireye kadar değişen daire seçeneklerinin yer aldığı Siltaş Marina projesinin yüzde 70’i sosyal alan ve peyzaj alanları oluşturuyor.

Siltaş Marina projesi Pendik sahile 1,5 dakika, Pendik Marina’ya 2 dakika, metroya 3 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika ve üçüncü köprü bağlantı yoluna 17 dakika mesafede konumlanıyor.

Siltaş Marina fiyatları ne kadar?

Metrekare fiyatları 7 bin 500 TL’den başlayan Siltaş Marina projesinde KDV dahil 2+1 dairelerin fiyatları 595 bin TL, 3+1 dairelerin fiyatları 895 bin TL ve 4+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 270 bin TL’den başlıyor.