Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Siltaş Marina’da Bayram ve Babalar Günü’ne özel kampanya

Siltaş Yapı tarafından İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden biri olan Pendik İlçesi’nde hayata geçirilen Siltaş Marina projesinde Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde özel kampanya başladı.

Yüzde 20’sinin satışının gerçekleştiği Siltaş Marina projesinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 10 indirim fırsatı sunulurken ayrıca 60 ay vadeli ödemelerde ise yüzde sıfır faiz fırsatı da sunuluyor.

Siltaş Yapı tarafından ilk kez Siltaş Marina projesinde uygulanacak olan LifeX konsepti ile yaşama ekstra keyif, konfor ve kolaylık katacak. Satışların tüm hızıyla devam ettiği Siltaş Marina projesinde daire teslimlerine ise 2020 yılı Mayıs ayında başlaması planlanmaktadır.

Siltaş Marina projesinde Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde özel imkanlar sunuluyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sunulurken vadeli satın alımlarda ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz imkanı sunulmaktadır.

8 bin metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde inşa edilen Siltaş Marina projesi 20 katlı iki blokta toplam 200 adet daire ve 4 adet ticari ünite yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipinde daire seçenekleri yer almaktadır.