Kategoriler
Proje Haberleri

Siltaş Marina’da LifeX konsepti

Siltaş Yapı, İstanbul’un Pendik ilçesinde hayata geçireceği Siltaş Marina projesinde uygulayacağı LifeX konseptiyle yaşama ekstra konfor ve keyif katacak.

Pendik Marina’nın karşısındaki deniz manzaralı projede; misafir süiti, kreş, müzik odası, cep sineması, kafe-kütüphane ve e-şarj istasyonu, yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk parkı ve basketbol sahası gibi sosyal donatılar bulunuyor.

LifeX Konsepti hakkında bilgi veren Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, “Siltaş Marina’lılar önceden rezervasyon yaptırarak sevdiklerinin projenin ortak alanı içinde yer alan deniz ve adalar manzaralı lüks misafir süitinde konaklamalarını sağlayabilecekler” dedi.

Siltaş Marina’da araç trafiğine izin vermeyen ve ambulansın girebildiği kapalı otopark planlandıklarını söyleyen Özdemir, bloklarda sedye taşınabilen asansörlerin de bulunduğunu söyledi.

Siltaş Marina’nın bir kentsel dönüşüm projesi olduğunu söyleyen Özdemir, yıkılan 7 blok yerine 2 blok inşa ettiklerini söyledi. Özdemir, “Projemiz 20 katlı iki blokta 2+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 200 konut, 4 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor” diye konuştu.

Proje, merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Pendik sahile 1,5 dakika, marinaya 2 dakika, metroya 3 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika uzaklıktaki proje, üçüncü köprü bağlantı yoluna da 17 dakika uzaklıkta yer alıyor.