Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Siltaş Marina’nın yüzde 20’si satıldı

Siltaş Yapı tarafından İstanbul İli, Pendik İlçesi’nde hayata geçirilen Siltaş Marina projesinin yüzde 20’si bir ay gibi kısa bir sürede satıldı.

Lansman dönemine özel yüzde 10 indirim fırsatı sunulan Siltaş Marina projesinde indirim fırsatı dışında ayrıca 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı da sunuluyor.

Lansman dönemine özel peşin ödemlerde yüzde 10 indirimi yapılırken banka kredili satın alımlarda ise 60 ay vade seçeneği ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

2020 yılı Mayıs ayında inşasının tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Sitaş Marina projesi “adalara karşı, bulutlara komşu” sloganı ile satışa sunuluyor.

Pendik Marina’nın karşısında yer alan Siltaş Marina projesi merkezi konumu, kapanmayacak panoramik deniz manzarası, seyir keyfi sunan balkon ve terasları, yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katan LifeX Konsepti gibi pek çok özelliği ile öne çıkıyor.

Fiyatların KDV dahil 595 bin liradan başladığı Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare yüzölçümlü alan üzerinde 20 katlı iki blok olarak inşa ediliyor. Projede 2+1 daireden 4+1 daireye kadar değişen farklı büyüklüklerde toplam 200 adet daire ve 4 ticari üniteden meydana geliyor.