Kategoriler
Proje Haberleri

Silva Balat nerede yükseliyor?

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Alpiş İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Silva Balat konut projesi, toplam 3 bin 900 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 blokta toplam 72 daireden meydana gelen konut projesindeki bloklar, 6 katlı olarak tasarlandı. Konut projesinde 2+1 normal tipte, 3+1 tipte ve 4+1 dubleks tipte daireler mevcut durumda bulunuyor.

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 120 ila 136 metrekare, 3+1 tipteki dubleksler 172 ila 225 metrekare, 4+1 tipteki dubleksler ise 264 metrekare büyüklüğe sahip.

Yüzde 90’ı satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Silva Balat konut projesi fiyat listesi

2+1 tipteki ve 3+1 dubleks tipteki dairelerin satışlarının tamamlandığı konut projesinde, sadece 4+1 dubleks daireler satışa açık durumda bulunuyor. Konut projesindeki 4+1 dubleksler, 760 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Silva Balat konut projesi sosyal donatıları

Doğayla iç içe olan ve geniş peyzaj alanlarına sahip olan konut projesi, sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Konut projesinde her mevsim kullanılabilen açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Konut projesinde karaoke, playstation ve sinema odası gibi eğlence alanları da var.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Isıtma sistemi olarak merkezi sistemin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Ebeveyn banyolu ve balkonlu konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Bursa’nın en gözde yerlerinden Balat’ta hayata geçiriliyor. Yeşillikler içinde yer alan Silva Balat konut projesi, Balat Mah. Billur Sok. Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor.

Konut projesi hakkındaki detaylı bilgilere 0224 240 00 16 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.