Kategoriler
Proje Haberleri

Silver Life Residence satışları devam ediyor

Silver Life Residence projesi kaliteli üretimi ile inşaat sektöründe önemli bir aktör haline gelmeyi hedefleyen Gümüş İnşaat firması tarafından hayata geçiriliyor.  Konut projesinde yer alan dairelerin satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Konut Projesi Tekirdağ İl, Çorlu İlçesi, Alipaşa Mahallesi’nde yer alıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? Daire tipleri neler? Sosyal alanlar var mı?  Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Proje arsası Çorlu,  Alipaşa Mahallesi, Güliz Sokak üzerinde yer alıyor. Bu arsa alanı üzerinde yer alan proje tek konut bloğundan meydana geliyor.  Tek konut bloğunda ise toplam 120 adet konuta yer veriliyor. Konutların dışında projede ayrıca 2 adet ticari ünite yer almaktadır.

Silver Life Residence projesinde yer alan dairelerin tamamı 1+1 tipinde tasarlanmıştır. 1+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 58 metrekaredir. Dairelerin net olarak büyüklükleri ise 50 metrekaredir. Dairelerde klima, üçlü ankastre seti, amerikan mutfak, fiber internet, duşakabin gibi özellikler de vardır. Dairelerin en önemli özelliklerinden biri ofise dönüşebilmeleridir.

Silver Life Residence fiyatları ne kadar?

Çorlu konut projesindeki dairelerin fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Brüt 58 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede görüntülü intercom sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, su yalıtımı, 7 / 24 güvenlik gibi özellikler yer alıyor.

Sosyal alan olarak ise kapalı otopark, açık otopark, lobi, kapalı yüzme havuzu vardır. Bunların dışında ayrıca fitness salonu, sauna gibi alanlar da mevcuttur.

Proje nerede yer alıyor?

Gümüş İnşaat firmasının merkez satış ofisi Hürriyet Mahallesi, Adatepe Caddesi, No: 25 / 1  Çorlu / Tekirdağ adresinde yer alıyor. Konut projesi ise Alipaşa Mahallesi, Güliz Sokak, Çorlu / Tekirdağ adresinde yer alıyor.

Tel: 0546 650 59 59

Diğer kampanya haberleri için tıklayınız….