Kategoriler
Proje Haberleri

Sima Garden Kurtköy satışları devam ediyor

Sima Garden Kurtköy geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu konut projesi Yurda Group İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışa sunulan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Projede bulunan evler özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Bu evler seramik zemin ile döşenmiş ortaya modern bir görüntü sunulmuştur. Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör vardır. Ses ve ısı yalıtımı da evin dış cephesinde bulunmaktadır. Aynı zamanda evlerin kapısı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Amerikan mutfağa sahip bu ev geniş ve ferahtır. Ayrıca otoparkı da mevcuttur. Bu özelliği sayesinde araba sahiplerine büyük bir kolaylık sağlar. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren evler sunulmaktadır.

Sima Garden Kurtköy konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan bu evlerin konumu sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumu sayesinde hastane, eczane ve sağlık ocağına yakındır. Sağlık problemlerini kolay bir biçimde doktora giderek atlatabilirsiniz. Market ve semt pazarına oldukça yakın olması sizlerin işine oldukça yarayabilir. Aynı zamanda eğitim açısından da okullara yakın olması artı bir özelliğidir. Aynı zamanda belediyeye de oldukça yakındır. Herhangi olası bir duruma karşı itfaiye ve polisin yakın olması da büyük bir avantaj sağlamaktadır. Şehir merkezine de ulaşım oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleşir. Olası tehlikelere karşı polis merkezine ve itfaiye de oldukça yakındır. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Birçok ulaşım seçeneği sizlere sunulmaktadır.

Sima Garden Kurtköy fiyat bilgisi

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Bu nedenle evlerin alanları ve kat sayısına göre fiyatının değiştiğini görmek mümkündür.

Projede yer alan brüt 112 metrekare, net 82 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 750 bin TL’den başlamaktadır.

Bu şekilde projeyi sizlere anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Detaylı incelemeler yaparak bilgi sahibi olmak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 453 12 84 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…