Kategoriler
Proje Haberleri

Simay Konsept Mersin temelden satışları başladı

Simay Konsept Mersin konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Mersin Toroslar İlçesinde yükselen Uçakyıldız İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Toroslar İlçesi Mustafa Kemal Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Simay Konsept Mersin modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahip olup, uzaktan kontrolü sağlanabilmektedir. Aynı zamanda daire içlerinde yangın ve hırsız alarmı, beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası gibi olanaklara yer verilmektedir. Bunların yanı sıra dairelerde ebeveyn banyosu, gömme dolap, teras, ankastre set, barbekü gibi olanaklar da yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde açık yüzme havuzu, kreş, spor alanı, oyun parkı gibi alanlar bulunmaktadır. Ayrıca projede güvenlik, jeneratör, kapıcı, otopark, kamera sistemi gibi hizmetler de sunulmaktadır. Mersin Toroslar konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 4+1 dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 230 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Simay Konsept Mersin konumu ve fiyatları hakkında

Simay Konsept Mersin konut projesi, Mustafa Kemal Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje toplu ulaşım araçlarına, marketlere, sağlık kurumlarına, eğitim kurumlarına, şehir merkezine yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları temelden satış fırsatlarıyla sunulmaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

Brüt 230 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler ise 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler 4 ay sonra anahtar teslim olup, dairelerin fiyatları değişiklik gösterebilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0553 761 95 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…