Kategoriler
Proje Haberleri

Sinan Yapı Damla Evleri satışları devam ediyor

Sinan Yapı Damla Evleri projesi ada mimarisine uygun örme doğal taş kaplama, birinci sınıf kaliteli malzeme ve işçilikle yapılan bu lüks konutlar sizleri bekliyor. Çanakkale Gökçeada’da bulunan proje Sinan Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projede 1 artı 1 ve 2 artı 1 konutlar mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sinan Yapı Damla Evleri projesi lüks dış yapı tasarımı ve geniş özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Projede bulunan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 48 metrekare ile 60 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklükleri ise brüt 70 metrekaredir. Söz konusu projede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 7/24 güvenlik ve kapıcı bulunmaktadır.

Sinan Yapı Damla Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu proje Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi Kuzulimanı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Gökçeada’nın merkezinde bulunan proje konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor.
Daireler sosyal alanlarıyla birlikte tamamı Ekim 2021 tarihinde bitecektir. Fiyatlarına gelince; büyüklüğü brüt 48 metrekare ile 60 metrekare arasında olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 385.000 TL ile 405.000 TL arasında değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 70 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 625.000 TL ile 655.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 240 00 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…