Kategoriler
Toki Haberleri

Sinop Boyabat, Sinop Durağan Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sinop İli, Boyabat İlçesi ve Sinop İli, Durağan İlçesi’nde ihalesi yapılarak hayata geçirilecek olan Sinop Boyabat Toki Konutları ve Sinop Durağan Toki Konutları projelerinde kuralar bugün çekiliyor. Sinop Boyabat Toki kura sonuçları ve Sinop Durağan Toki kura sonuçları belli olduktan sonra kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura sonuçlarını en hızlı şekilde öğrenmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz. 

Sinop Boyabat Toki Evleri projesinde toplam 120 adet konuta yer veriliyor. Sinop Durağan Toki Evleri projesinde ise toplam 180 adet ev yer alıyor. Toplam 300 adet dairenin kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinde canlı yayın ile yapılacak. Sinop İli, Boyabat İlçesi ve Sinop İli, Durağan İlçesi’nde hayata geçirilecek olan her iki projenin kura çekilişi TOKİ’nin Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak.

Kura çekilişi ne zaman saat kaçta yapılacak?

Sinop Boyabat Toki Konutları projesinde yer alan 120 adet konutun hak sahipliği kura çekilişi 11 Haziran 2020 tarihinde Perşembe günü gerçekleştirilecek. Canlı olarak yayınlanacak olan kura çekilişi sonucu Sinop Boyabat Toki kura sonuçları belli olacak. Kura çekilişi noter huzurunda olup 10 Haziran 2020 tarihinde Perşembe günü Saat 14:00’da başlayacak. Sinop Durağan Toki Evleri projesinde ise kura çekilişi yine aynı gün Saat: 15:00’da başlayacak.

Sinop Boyabat Toki Konutları ve Sinop Durağan Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Sinop, Durağan’daki projede yer alan konutların 84 tanesi 2+1 dairelerden oluşuyor. 36 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşuyor. Durağan’daki projede yer alan dairelerin de 126 tanesi 2+1 dairelerden, 54 tanesi ise 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Kura sonuçları nerede yayınlanıyor

Sinop Boyabat Toki kura sonuçları ve Sinop Durağan Toki kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) web sitesinden yayınlanmaktadır. Ayrıca kura sonuçları belli olduğunda web sitemizde yayınlanmaktadır. Kura sonuçları belli olduğunda aşağıdaki linkler aktif olacaktır.

Sinop Boyabat Toki kura sonuçları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Sinop Durağan Toki kura sonuçları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Ödeme seçenekleri neler?

Sinop’da hayata geçirilecek olan her iki projeden de konut sahibi olmak için öncelikle yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Sinop Boyabat, Sinop Durağan Toki kura sonuçları

Sinop İli, Boyabat İlçesi ve Sinop İli, Durağan İlçesi’nde toplam 300 aileyi ev sahibi yapacak olan projelerin kura sonuçları belli olduğundan kura listesi web sitemizde yayınlanacak. Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.