Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Sinpaş Altınoran projesinde 0,74 faiz fırsatı devam ediyor

Sinpaş Altınoran konutları Ankara başkentin en sevilen ilçesinde yükseliyor. Sinpaş GYO imzasıyla hayat bulan konutların Çankaya ilçesinde yeni alıcılarını 0,74 faiz oranı ve 120 ay vade imkânlarıyla beklediği duyuruldu.

Sinpaş Altınoran proje özellikleri

Elit kesimin yaşadığı ve merkeze yakınlığıyla çok sevilen Çankaya’da inşaat süresi tamamlandı. Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olduğu aktarılırken, boyutlar 1+1 için 81 metrekareden başlıyor. 2+1 dairelerde 123 ila 139 metrekarelik alan, 3+1’lerde 192 metrekareye tırmanmıştır. Ayrıca 4+1 dairelerde bu alanların toplam boyutu 193 metrekareye erişmektedir.

Sinpaş Altınoran projesiyle Ankara başkente yeni bir çehre kazandıran Sinpaş GYO, toplamda 1.850.000 metrekarelik arsa alanı kullandı. Turan Güneş Bulvarı üzerinde yükselen konutların modern mimariye sahip olduğu gözlerden kaçmazken, dairelerin içi akıllı tasarım ile donatılmıştır. Toplamda 5 etaptan oluşan projenin hem rezidans hem de daire tipinde olduğu aktarıldı. 2.647 dairenin içinde bulunduğu bilgisine yer verilirken, dairelerin 5+1 ve 6+1 seçeneklere kadar geniş bir yelpazeye ayrıldığı bildirildi. Metrekare boyutunun 62 ila 294 arasında değiştiği kullanım alanları birçok avantajı da beraberinde getirmektedir.

Dairelerde ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, depo/kiler gibi özel alanlar ve geniş balkon ya da teras seçenekleri de bulunmaktadır. Konfor kadar teknolojik üstünlüğü de ele geçiren Sinpaş Altınoran, güvenliği maksimum seviyeye çıkardı. 7/24 güvenlik hizmetlerinin aktif bir biçimde sürdürüldüğü alan üzerinde deneyimli ekipler can güvenliği kadar huzurunuz içinde çaba gösteriyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

Ankara’nın değerli yüzü olarak da bilinen Sinpaş Altınoran projesinde sosyal donatılar ilgi çekmeye devam etmektedir. Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu ise ortak kullanım alanlarının en gözdesi. Çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, Türk hamamı ve spa ile zinde bir hayat sizleri beklemektedir. Aynı zamanda çevrede alışveriş merkezi, kuaför, kafe ve restoran gibi hizmetlerin varlığı yeni komşuluk ilişkilerine zemin hazırlarken aile bağlarını da kuvvetlendiriyor. Site içerisinde yer alan basketbol ve voleybol sahası kadar, yürüyüş parkuru, güneşlenme terası, göleti ve buz pateni pisti odak noktası olmayı başardı.

Projede aktif kampanya

Sinpaş Altınoran projesinden konut sahibi olmak isteyenler için özel fırsatlar devam ediyor. Haziran ayında başlatılan konut kampanyalarının son demlerini yaşadığı şu günlerde Sinpaş GYO müşterilerinin yanında olmaya son derece kararlı. Yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olmanın kapılarını sizlere açan firma, 0,74 faiz oranı ve 120 ay vade imkânı sayesinde teslimleri hemen gerçekleştiriyor.

Detaylı bilgi için:

444 1 974