Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sinpaş Altınoran yüzde 0.64 faiz oranı ile satışta

Sinpaş Yapı tarafından Ankara ili, Çankaya İlçesi, Oran’da inşa edilen Sinpaş Altınoran projesi hemen tapu hemen teslim özelliği ile satışa sunuluyor. Projede yüzde 0.64 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı da devam ediyor.

150 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde yükselen projede toplam 2 bin 647 adet konuta yer veriliyor. Projede konutların dışında ayrıca bir çok ticari ünitenin yer aldığı ticari alanlar yer alıyor.

Proje içerisinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tipinde toplam 6 farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Sinpaş Altınoran projesinde yer alan konutların alanları ise 80 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.

Proje özellikleri neler?

Türkiye’nin temalı en büyük projelerinden biri olan proje içerisinde Altınoran Çarşı, 1923 ve 2023 isimli Altın Kuleler, home ofisler yer alıyor. Proje özellikleri arasında dört mevsim kayak yapabileceğiniz kayak merkezi Snowland, buz pateni pisti, macera vadisi – ExtremeLand gibi alanlar yer alıyor.

Projede bunların dışında kıyı bahçesi, teleferik, yüzyıl meydanı, Skywalk, farklı konseptlerde avlular, su kıyısı yürüme yolları, yürüyüş, koşu parkuru, vadi manzaralı yüzme havuzu ve spor tesisi de yer alıyor.

Sinpaş Altınoran ödeme planı nasıl?

Sinpaş Altınoran projesinde özel banka anlaşmalı konut kredisi ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede 180 ay vade ve yüzde 0.64 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulan projede liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim imkanı da bulunuyor. Ödeme planının öne çıkan özelliklerinden biri de taksit ödemelerinin 3. yılda başlaması. Konut kredisini kullandıktan sonra 2  yıl boyunca hiç bir ödeme yapmıyorsunuz.

Proje nerede yer alıyor?

Hemen tapu, hemen teslim fırsatı ile satışa sunulan projenin satış ofisi İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Caddesi sonu No : 19, 06550 Çankaya / Ankara posta adresinde yer alıyor. Proje ise İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Caddesi, Turan Güneş Bulvarı, No : 54, 06550 Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır.

Tel: 444 1974