Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sinpaş Country Sancaktepe dairelerinde kampanya

Aydos Ormanı’na komşu olan Sinpaş Country Sancaktepe projesinde taş ve ahşap görünümlü binalar bulunuyor.

Projede, az katlı binaların içinde toplam 914 adet daire yer alırken projedeki sitenin içi yeşil alanlarla doldurulmuş durumda. Sinpaş GYO’nun imzasının bulunduğu projedeki alımlarda ise yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay vade imkânı sağlanıyor.

Proje piknik alanlarına, üniversitelere, havalimanına ve önemli ilçelere yakın mesafelerde konumlanıyor.

Konut projesi 50 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunurken İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan projedeki dairelerin teslimi hemen yapılıyor.

Projede hangi sosyal donatılar bulunuyor?

Sancaktepe’de konumlanan Sinpaş Country Sancaktepe projesinde yemyeşil alanlar sakinlerini ve ziyaretçilerini bekliyor. Projedeki göletin yanı sıra yeşil alanlara taş ve ahşap görünümlü binalar eşlik ediyor. Çocuk parkının da ahşap malzemeyle yapılması ile projeye estetik bir bütünlük sağlanmış durumda.

İçinde yürüyüş ve bisiklet yollarının da bulunduğu projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, spor salonu, pilates salonu, buhar odaları, Türk hamamı, sauna, kütüphane bulunuyor.

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

Bir oda bir salon tipindeki dairelerin 11 metrekare genişliğinde teras alanı mevcut durumdayken bazı daire tiplerinin çamaşır odası da bulunuyor.

Maltepe Üniversitesine yakın bir mesafede inşa edilen Sinpaş Country Sancaktepe projesindeki 1+1 tipindeki teraslı konutlar 76,09 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki konutları 108,80 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki konutlar 123,33 metrekare ve 163,83 metrekare genişliklerinde satışa sunulurken 4+1 tipindeki daireler ise 209,81 metrekare genişliğinde alıcısına veriliyor

Ebeveyn banyosunun da yer aldığı projedeki dairelere göl ve orman manzaraları eşlik ediyor.

Sinpaş Country Sancaktepe ödeme kampanyası

Sinpaş Country Sancaktepe projesinden daire alanlara yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay vadeli ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca, projedeki, 3+1 tipindeki daireler, indirimle 674 bin liradan teslim ediliyor.

Proje nerede bulunuyor?

Maltepe, Okan, Yeditepe üniversitelerine; piknik alanlarına, Ataşehir ilçesine ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın mesafelerde bulunan proje; Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi, No: 7, 34885 Sancaktepe / İstanbul açık adresinde yer alırken aşağıdaki telefon numarasını arayarak yetkili kişiye ulaşabilirsiniz:

444 1 974