Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sinpaş Ege Vadisi 0.64 faizle satışta

Sinpaş Ege Vadisi konutları sizleri Ankara, Başkentin merkezinde yaşama davet ediyor. Özel tasarım bu lüks konutlar, Emlak Konut GYO’nun sunmuş olduğu konut kampanyasına sizler için katılım sağladı. Kampanya detayına göre, 0.64 faiz oranlı kredi desteği ve 180 ay vade ödemeli dönem sizleri bekliyor olacak.

Sinpaş Ege Vadisi proje özellikleri

Ankara’nın en sevilen ilçelerinden birisi olan Çankaya, Oran’da yer alan konutlar, hemen teslim ile sizlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Merkezi bir hayat yaşamın keyfine varmak, Roof lounge, vadi/şehir manzarası, geniş balkonlar ve Alaçatı çarşısı ile öne çıkmayı daima başaran Sinpaş Ege Vadisi; 1+1, 2+1 ve 4+1 daire seçeneklerini alıcısının tercihine sunuyor. Projede yer alan daire boyutları, 73 metrekare ila 220 metrekare arasında değişmektedir.

B konut segmenti üzerinden hayat bulan bu yapılarda toplamda 889 daire olup, 49 katlı kulede yer almaktadır. Projede kullanılan arsa alanı 26.900 metrekare olması da geniş bir sosyal hayatın kapılarını sizler için araladığı anlamına geliyor. Cephe tasarımlarında önü tamamen açık olan binaların, güneş ya da ışığı kesmeyecek şekilde olmasına özen gösterildi. Ayrıca kış bahçesi ve geniş balkon avantajları sayesinde dört mevsimin keyfini rahatlıkla çıkarabileceksiniz.

Projede yer alan sosyal donatılar

Sinpaş Ege Vadisi, yeni nesil tüketici isteklerine rahatlıkla cevap vermektedir. Balkon ve terasın yanı sıra kış bahçesi sizleri dört mevsimin eşsiz güzelliği ile buluşturuyor.

Ayrıca proje içerisinde alışveriş merkezi, market, kuaför, kafe ve restoran gibi belli başlı hizmet alanları mevcuttur. Bununla birlikte spa, sauna salonu ve fitness merkezi ile sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan yaşam sakinleri, Sinpaş Ege Vadisi ayrıcalıklarını her daim yaşıyor.

7’den 70’e herkesle dost olmayı başaran projede; çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gerçek bir aile hayatının sıcaklığını sizlere sağlamaktadır. Bu sıcaklığın bozulmaması adına sizlerin ve ailelerinizin güvenliğini gözetmek için kameralı güvenlik sistemiyle desteklenen, güvenlik personelleri alan içerisinde yoğun bir şekilde çalışıyor.

Bina içlerinde su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör bulunmaktadır. Konutlara gelindiğinde ise 2+1 daireler dışındaki tüm diğer dairelerde ebeveyn banyosu bulunuyor. Merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlayan daireler, ısı pay ölçerlere tabi tutuluyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Sinpaş Ege Vadisi hemen teslim ile sizleri ev sahibi yapmak için sabırsızlanıyor. Turan Güneş Bulvarı üzerinde yer alan bu eşsiz konutlar, Sinpaş GYO güvencesi altında alıcısını beklemektedir. Fiyatların 475 bin TL’den açıldığı ve alıcının isteğine göre yükseldiği yapılardan sizlerde anahtar teslimini 0.64 faiz oranı ve 180 ay dönemli şekilde almaya hazır olun.