Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Ege Vadisi yüzde 10 peşinatla

Sinpaş tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yukarı Dikmen Mahallesi’nde hayata geçirilen Sinpaş Ege Vadisi projesinde yeni bir ödeme planı kampanyası başlatıldı.

Dört mevsim balkon keyfi yaşanacak olan özel tasarım bu lüks konutlar için yeni bir ödeme planı kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sinpaş Ege Vadisi proje özellikleri

Ankara’nın en önemli bölgelerinden biri olan Çankaya, Diken Vadisi bölgesinde yer alan projedeki daireler hemen teslim ile sizlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Merkezi bir hayat yaşamın keyfine varmak, Roof lounge, vadi, şehir manzarası, geniş balkonlar ve Alaçatı çarşısı ile öne çıkmayı başaran Sinpaş Ege Vadisi projesinde 1+1, 2+1, 3+1 , 3.5+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor.  alıcısının tercihine sunuyor. Projede yer alan konutların alanları ise 73 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiyor.

Toplamda 889 daire konuttan meydana gelen projede 49 katlı bir kule blokta yer alıyor. Projede 26 bin 900 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa dildi.  Projede geniş sosyal alanlar yer alıyor. Cephe tasarımlarında önü tamamen açık olan binaların, güneş ya da ışığı kesmeyecek şekilde olmasına özen gösterildi. Ayrıca kış bahçesi ve geniş balkon avantajları sayesinde dört mevsimin keyfini rahatlıkla çıkarabileceksiniz.

Projede yer alan sosyal alanlar neler?

Sinpaş Ege Vadisi projesi yeni nesil tüketici isteklerine rahatlıkla cevap vermektedir. Balkon ve terasın yanı sıra kış bahçesi sizleri dört mevsimin eşsiz güzelliği ile buluşturuyor.

Ayrıca proje içerisinde alışveriş merkezi, market, kuaför, kafe ve restoran gibi belli başlı hizmet alanları mevcuttur. Bununla birlikte spa, sauna salonu ve fitness merkezi ile sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan yaşam sakinleri, Sinpaş Ege Vadisi ayrıcalıklarını her daim yaşıyor. Projede çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gerçek bir aile hayatının sıcaklığını sizlere sağlamaktadır.

Projede yeni ödeme planı nasıl olacak?

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Sinpaş Ege Vadisi projesinde sadece yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı devam ediyor. Yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulan  projede banka yok kredi yok. Projede 2+1 tip dairelerin taksitleri ise 5 bin 900 TL’den başlıyor.

Teslimlerin hemen yapıldığı proje Yukarı Dikmen Mahallesi, No: 648. Cadde No:1, 06450 Ankara / Çankaya adresinde yer alıyor.

444 1 974

Diğer proje haberleri için tıklayınız..