Kategoriler
Ekonomi Emlak Haberleri Gündem

Sinpaş Finans Şehir, getiri potansiyeli en yüksek proje seçildi

Yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan ve yaşam kalitesi en yüksek proje olarak seçilen Sinpaş Finans Şehir, 40 proje arasında, birinciliğini korudu.

Forbeks Türkiye Dergisinin yaptığı bağımsız araştırmasında; İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek olan konut olarak proje, 2018 yılında da birinciliği almıştı.

Forbeks Türkiye, İstanbul’daki satışı devam eden konut projelerini inceledi.

İstanbul’da satışa devam eden projelerdeki fiyat, satış oranı, bölgedeki fiyatlara göre durumu, satışa çıktığı tarihten sonraki prim oranı, bulunduğu ilçede konut fiyatlarındaki beş yıllık değişim oranı, yeşil alan ve sosyal donatı gibi kriterler üzerinden teker teker Forbeks Türkiye tarafından puanlama yapılarak dizinlendi.

Proje, güçlü bir yatırım potansiyeline sahip

Yatay mimarisiyle çevresinde dikkat çekecek Sinpaş Finans Şehir projesi, inşaatı devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezi‘nin yanı başında yükseliyor.

Gelecek yıl teslim edilmesi planlanan İstanbul Finans Merkezi‘nin, dünyanın en önemli yatırım üslerinden biri olması planlanıyor. Sinpaş Finans Şehir projesinin hedef kitlesinin yerli ve yabancı iş insanlarından oluşacağı belirtiliyor. Özgün bir konsepte sahip ve merkezî bir konumda yükselen projenin çok güçlü bir yatırım potansiyeli olacağı değerlendiriliyor.

Sinpaş Finans Şehir projesinin özellikleri nelerdir?

İstanbul’da getiri potansiyeli en yüksek olarak seçilen Sinpaş Finans Şehir projesi, yaşam kalitesi açısından da yüksek puan aldı.

250 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde inşa edilen projede toplam 2 bin 550 adet ünite bulunuyor. 36 bin 500 metrekare genişliğindeki yeşil alandan oluşan parkta piknik alanları, göletler ve oturma terasları bulunuyor.

Yürüyüş yolu, koşu ve bisiklet parkurları, sağlık merkezleri, eğitim ve spor merkezleri, kafeteryalar, açık havada bulunan kütüphane ve mutfak; konut sakinlerinin meyve ve sebze yetiştirebileceği gastronomi bahçeleri ve birçok daha donatı bulunuyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Projenin üçüncü etabı gelecek yılın haziran ayında, rezidansları kapsayan son etabı ise 2021 yılının haziran ayında teslimi başlayacak. Projenin ilk iki etabının teslimi ise geçtiğimiz haziran ayında başladı.

Çakmak Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı, Serüven Sokak, No: 1, 34774 – Ümraniye / İstanbul açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

444 1974