Kategoriler
Emlak Haberleri

Sinpaş Finans Şehir lansmanı gerçekleşti

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Anadolu yakasında, İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanı başında hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir projesinin ilk etabı satışa sunuldu.

Toplamda 2 bin 750 adet daireden meydana gelen Sinpaş Finans Şehir projesinin her tip aileye hitap edebilecek 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede konutların dışında ayrıca home ofis ve ticari alanlar da yer alıyor.

Sinpaş Finans Şehir projesi etap etap inşa edilecek olup ilk etabın 2018 yılının sonunda, projenin tamamı ise 2019 yılı Aralık ayın içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

140 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen Sinpaş Finans Şehir projesinde 36 bin 500 metrekarelik şehir parkı, piknik alanları, göletler ve bisiklet parkurları, eğitim ve spor kompleksleri ve çarşı bölümü yer alıyor.

2 milyar 350 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçirilecek olan Sinpaş Finans Şehir projesi tuğla ve doğal taş görünümüne sahip dış cepheleriyle de dikkat çekiyor.

58 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki dairelerden oluşan Sinpaş Finans Şehir projesinde satılık daire fiyatları ise 475 bin TL’den başlıyor 1 milyon 585 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Tel : 444 1974

Tasinmazhaber.Com