Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Gökorman karbonu oksijene dönüştürecek

Sinpaş GYO, İstanbul’un Anadolu yakasındaki 18. projesi olan Gökorman projesi ile yine farklı ve yepyeni bir konsepte imza atıyor.

Çekmeköy Ormanı manzaralı Gökorman projesi ağaçlarla çevrili katları, yeşili gökyüzüyle buluşturan özgün mimarisi ve 100 metre yükseklikte bile ağaçlara dokunabilecek kadar doğayla iç içe olma özelliğine sahip bir proje olarak farklılık yaratıyor.

İstanbul’da, Şile yolu üzerinde inşa edilen Sinpaş Gökorman projesinde cephesinde taşıdığı 200 adet ağaç ve 2000’den fazla peyzaj bitkisiyle yılda 4 tona yakın karbonu oksijene dönüştürecek.

1+1 daireden 4+1 daire kadar değişen farklı tip dairelerin yer aldığı Sinpaş  Gökorman projesinde dairelerin çoğunluğu  100 metrekarenin üzerindeki büyüklüğe sahip.

Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yer alan Sinpaş Gökorman projesi, Ataşehir’e 10 dakika, Ikea ve Metro’ya 4 dakika, 3. Köprü ve TEM’e birkaç dakika mesafede yer alıyor.

Sinpaş Gökorman projesinde rekreasyon alanları, çok amaçlı spor merkezi, yürüyüş yolu, kapalı yüzme havuzu gibi alanlar yer alıyor.

330 milyon TL yatırıma sahip Sinpaş Gökorman projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Projede ayrıca yüzde 5 peşinat ve 60 ay vade ve sıfır faiz ile  ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

İstanbul, Ümraniye, Şile yolu üzerinde 11 bin 200 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde yükselen Sinpaş Gökorman projesinde daire fiyatları 359 bin TL’den başlıyor 1 milyon 665 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Tel : 444 1 440

Tasinmazhaber.Com