Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sinpaş Gökorman projesinde 15 gün sürecek kampanya

Sinpaş Gökorman projesinden 15 gün içerisinde daire satın alacaklara yüzde 0,74 oranlı ödeme seçeneği sunuluyor. İki blok içerisinde 26 adet daire ve 6 adet ticari alanına yer verilen projedeki dairelerin teslimi, hemen yapılıyor.

Ormana komşu olan projede alışveriş dükkânları, kafeterya, restoran, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, yoga salonu, pilates salonu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve amfi tiyatro yer alıyor.

Site içerisinde göle de yer verilen proje, büyük yeşil alanlarının yanı sıra 11 bin metrekarelik alana sahip parka da yer veriyor.

Sinpaş Gökorman projesindeki daireler

Projedeki camekânlı dairelerin balkonuna renkli bitkiler, eşlik ediyor. Daireler, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilirken projedeki bir odalı ve bir salonlu daireler brüt 75 metrekarelik alana sahip.

Ümraniye ilçe sınırları arasında bulunan ancak diğer ilçelere kısa mesafelerde ulaşım kolaylığı sağlayan projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler brüt 105,24 metrekare büyüklüğü ile brüt 115,72 metrekare büyüklüğü arasında.

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen projedeki camekânlı dairelerde ebeveyn banyosu da bulunuyor.

Projedeki Bitki balkonları

Metro istasyonuna iki dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Sinpaş Gökorman projesindeki daire balkonlarına renkli bitkiler eşlik ediyor. Bitki Balkonu olarak adlandırılan balkonlarda orman ve Amerikan sarmaşıkları bulunuyor. Amerikan sarmaşığının yaprakları, kışın yeşile; yazın da kırmızıya çalıyor.

Doğal kokusu olan defne yaprağı da projedeki dairelerin balkonun da yer alırken balkonlara zakkum bitkisi de eşlik ediyor. Zakkum bitkisi beyaz, pembe, kırmızı, lila ve krem renkleriyle konut sakinlerine eşlik ediyor.

Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki Bitki balkonlarında zeytin ağacı da bulunuyor.

Sinpaş Gökorman projesinde adres ve iletişim

Sinpaş Gökorman Adres: Aşağı Dudullu Mahallesi, Temaşa Sokak, No:17 Ümraniye / İstanbul

Telefon: 444 19 74

Taşınmaz Haber