Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sinpaş Gökorman projesinde 2’nci yılda ödeme

Aşağı Dudullu’da inşa edilen Sinpaş Gökorman projesindeki evler, yüzde 0,99 oranlı 120 ay süren vadelerle satılıyor. Ödemelerin ikinci yılda başladığı kampanyadaki evlerin teslimi, geçtiğimiz aylarda başladı.

Balkonlarına sarmaşıkların, cephesine orman manzarasının eşlik ettiği proje, 11 bin 200 metrekare genişliğindeki bir arsa alanı üzerinde konumlandırıldı. Ümraniye ilçe sınırlarında yer alan projede, 426 adet daire ve 6 adet mağaza/dükkân bulunuyor.

Çekmeköy’e bir dakikalık uzaklıkta bulunan proje alanında, yeşil alanlar ve yapay göletler bulunuyor.

Sinpaş Gökorman projesindeki daireler

Konutlarında camekâna yer veren projedeki bir odası ve bir salonuyla satılmakta olan evlerin brüt alanı, 75 metrekare değerinde. Sinpaş GYO’nun imzasının bulunduğu projedeki iki odaya ve bir salonlu sahip evlerin büyüklüğü, brüt 105,24 metrekareden başlıyor.

İstanbul ili Ümraniye ilçesi Aşağı Dudullu Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 2+1 dairelerin brüt alanı, 115,72 metrekare değerine çıkan seçeneklerle potansiyel alıcılarına sunuluyor.

Projedeki 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin büyüklükleri

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonlu evlerin büyüklüklerinin brüt değeri, 137,26 metrekareden başlıyor. Kule şeklindeki iki blokun yer aldığı projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler, büyüklüğü brüt 170,11 metrekare değerine kadar çıkıyor.

Sinpaş Gökorman projesindeki dört odalı ve bir salonlu daireler ise brüt 187,13 metrekare büyüklüğünde olacak şekilde inşa edildi.

Sinpaş Gökorman projesindeki eğlence alanları

Amfi tiyatro ve çocuk oyun alanları gibi büyük ve ferah sosyalleşme alanlarına yer verildiği projedeki sosyal üniteler arasında  kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu Türk hamamı ve sauna bulunuyor.

Ayrıca,  yoga salonu, pilates salonu ve fitness merkezi de projenin sosyal üniteleri arasında.

Satış ofisine nasıl ulaşılır?

Ayrıca, 11 dönüm büyüklüğündeki parka komşu olan Sinpaş Gökorman, Çamlıca semtine ve Ataşehir ilçesine 10’ar dakikalık uzaklıkta yer alıyor.

Adres:  Aşağı Dudullu Mahallesi, Temaşa Sokak, No: 17 Ümraniye / İstanbul

Sinpaş Çağrı Merkezi: 444 1 974

Taşınmaz Haber