Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Sinpaş Gökorman projesinde anahtar teslimlerine başlandı

Sinpaş Gökorman, “Türkiye’nin ilk yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten mimarisi” olarak popülerliğini ilan etti. Yalnızca popülerliği ve tanınırlığı ile değil, teslimlere başlamasıyla da birçok alıcının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Sinpaş Gökorman teslimlere başladı

Alıcılarına hem şehrin içinde hem de doğada bir hayat sunan Sinpaş Gökorman için beklenen büyük gün geldi. Anahtar teslimlerinin başladığı ağustos ayının son günlerinde birçok Sinpaşlı ayrıcalıklı hayata adım attı. Kuş sesleri eşliğinde başlanan sabaha, 8 binden fazla bitkiyle donatılmış teraslarda gün kaldığı yerden devam ediyor.

Doğa severleri, doğa özlemi çekenleri veya doğa ile tanışmak isteyenleri bir araya getiren konut projesinde 100 metre yükseklikte bile ağaçlara dokunma fırsatı verildi. Dört mevsimin bir başka yaşandığı Sinpaş Gökorman’da özenle geliştirilmiş peyzaj alanında bitkiler sürekli renk değiştirecek, kuşlar tereddütsüz bir şekilde ötmeye devam edecektir. Özellikle yoğun iş stresiyle boğuşan bünyeler orman terapisiyle birlikte stresi geride bırakacak ve her gün adeta yeni bir hayata merhaba diyecekler.

Yeşil renginin en ufak ayrıntıda bile yer aldığı projede, Orman Sarmaşığı yaşam sakinleriyle birlikte. Amerikan Sarmaşığı’nın yazın yeşil, sonbaharda kırmızı olması özellikle projenin en önemli detayı. Yine Defne Bitkisi’nin mis kokusu evlerin içine dolup taşarken; Zakkum’un beyaz, pembe, kırmızı ve lila rengi tüm ahengi ile salınacak. Mevsimlerin değiştiğinin habercisi olan Ihlamur ise kişilere yazı karşılamaları için haberci görevini üstlendi.

Şeffaf odalar fark yaratıyor

İstanbul, Anadolu Yakası’nın en dikkat çekici projesi olmayı başaran Sinpaş Gökorman konutları şeffaf odaları sayesinde birbirinden zengin seçenekleri içinde barındırmaktadır. 1+0’dan 4+1’e kadar alıcının tercihine bırakılan daireler özel mimarinin eşliğinde farklı bir görünüm kazandı. Tasarımda ahşap doğramalar ile bölümlenmiş ‘şeffaf oda’ konsepti yerden ısıtma sistemiyle birleşiyor. Dört mevsimin tadına varabilmek için cephedeki geniş camları kullanmak ve muhteşem Çekmeköy’ün orman manzarasına sahip olmak alıcıların elinde.

Doğa pozitif gücünü sergiliyor

Doğanın içindeki o pozitif gücü alarak tasarlanan konutlar yüzbinlerce ton oksijeni üretmek için doğayla birleşti. Kalitenin ve yüksek standarttaki konforun tadına bakmak yaşam sakinlerinin elinde olacak. Toplamda 426 konuttan oluşan projede, doğal rekreasyon alanları ve günlük ihtiyaçlara olumlu yanıtlar alabileceğiniz çarşısı bulunmaktadır. Sosyal donatılar arasında gün ışığını daima içeriye alan kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve sauna gibi çeşitli alanların keyfine varılacak. Aile yaşantısının unutulmadığı projede çocuklar adına açık havada; Gökorman’ın hemen yanı başında yer almakta olan 10 bin metrekarelik park bulunuyor. Burada her bir çocuk yeşili, maviyi tanıyacak ve doğayla iç içe büyüme fırsatına erişecek.

Konumuyla önemli bir yatırım aracı

Sinpaş Gökorman konutları Şile otoyolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselmektedir. Ulaşım seçenekleri arasında, Çamlıca’ya 10 dakika, Ikea’ya 4 dakika, Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan tüm köprülere, TEM ve bağlantı yollarına kısa zamanda ulaşabilmek var. Lokasyonu sayesinde yatırımcıların göz bebeği olmaya hazırlanan proje, sınırlı sayıdaki dairelere yatırım yapmak isteyenler için uygun ödeme seçeneklerini de beraberinde getiriyor. Sinpaş Emlak Market aracılığıyla yatırımcıların yanında olan firma, projeyi değerlendirmek için tüm uygun koşulları hazırladı.

Neden Gökorman?

Proje içerisinde birçok köklü eğitim kurumunu barındırdığı gibi donanımlı sağlık kuruluşlarından alışveriş merkezlerine kadar tüm zaruri mekanlara hızla ulaşmanın rahatlığı yaşamak isteyenler için birebir. 48 ila 193 metrekare arasında değişen dairelerden 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 veya 4+1’e sahip olmak ve Ümraniye’de oturmak gibi son derece önemli seçenekler de mevcuttur. Anahtar teslimi ile hemen yaşama başlamak, ardından dört mevsimin tadına varabilmek için elinizi çabuk tutun!

Projeye dair diğer haberlere göz atmak için tıklayınız.