Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sinpaş Gökorman projesinde ödeme kampanyası

Şile Yolu üzerine konumlandırılan Sinpaş Gökorman projesi de faiz indirimi kampanyasına dâhil oldu. Sinpaş GYO tarafından imzalanan projedeki konutlar, yüzde 0,65 oranlı 15 yıl süren vadelerle sunuluyor.

Bir yıl boyunca ödeme alınmıyor. Çamlıca’ya 10 dakikalık mesafede bulunan projenin bu yılın aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor. Arsa alanı 11 bin 200 metrekare büyüklüğünde olan projede, iki blok içerisinde 426 adet konut bulunuyor. Altı adet de ticari alana yer verilen proje, Ümraniye ilçe sınırında bulunuyor.

Projedeki konut seçenekleri

Balkonlarında yeşil sarmaşıkların bulunduğu ve evlerine orman manzarasının eşlik ettiği projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 75 metrekare büyüklüğünde sunuluyor. Camlarla kaplı şeffaf odalara sahip projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 105,24 metrekare ile brüt 115,72 metrekare büyüklükleri arasında inşa ediliyor.

Ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilecek projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 137,26 metrekare büyüklüğü ile brüt 170,11 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satılıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen projedeki dört odalı ve bir salonlu daire tipleri ise brüt 187,13 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. 

Sinpaş Gökorman nerede?

Yeni planla, 15 yılda yüzde 0,64 oranla ödeme seçeneği sunan proje, metro istasyonuna iki dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve TEM bağlantı yoluna kısa mesafelerde bulunan proje, Çekmeköy’e bir dakikalık mesafede yer alıyor.

Çamlıca’nın yanı sıra Ataşehir’e de on dakikalık mesafede bulunan projede; alışveriş yerleri, kafeterya, restoran, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, yoga salonu, pilates salonu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve amfi tiyatro bulunuyor.

Sinpaş Gökorman projesi; Aşağı Dudullu Mahallesi, Temaşa Sokak, No: 17 Ümraniye / İstanbul posta adresinde bulunuyor. Aşağıdaki telefon numarasını arayarak proje ve ödeme seçenekleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz:

Telefon: 444 1 974