Kategoriler
Gündem

Sinpaş GYO, “Dürüstlüğüyle rakiplerinden ayrıştı!”

Sinpaş’ın Gayrimenkul sektöründe şeffaflığın olmadığı dönemlerde de sözünde durduğunu kaydeden Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Projelerimiz büyük hayallerin ürünü olsa da hayata geçirilme biçimi daima gerçekçi oldu. Geçmişte; sektörün bugünkü kadar şeffaf olmadığı dönemlerde bile Sinpaş sözünde duran bir marka olarak rakiplerinden ayrıştı. Bu güvenin temelinde şirketimizin 45 yıldır yerine getirdiği taahhütler vardır.” dedi.

Çelik, ayrıca, Sektörde 45’inci yılını doldurmak üzere olan şirketin, daima yenilikten yana vizyon takındığını sıkça vurguladı.

Türkiye’de özgün ve yenilikçi konseptlere imza yaratan Sinpaş GYO, 2020 yılında daha fazla insana ulaşmayı hedefliyor. Hâlihazırda Türkiye’de 13 projesi satışta olan ortaklığın; Sinpaş Country, Queen Bomonti, Gökorman, Metrolife, Finans Şehir, Sinpaş Time, Altınoran, Marina Ankara, Marina Towers, Ege Vadisi, Bursa Modern ve Aqua City konut projeleri ise yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay vade seçeneği sunuyor.

Sinpaş GYO‘yu sevgi yükseltti

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Ortaklık hakkında açıklamalarda bulunurken “Meşguliyetimiz beton, çimento gibi görünse de aslında biz yuva yapıyoruz. 45 yıldır kalplerde iz bırakıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Üyesi, İnşaat ve gayrimenkul üzerinde faaliyet gösteren şirketin yarım asra yaklaşan yaşını sık sık hatırlattı. Çelik, ayrıca, İnşaat ve Gayrimenkul sektörünün en güçlü ve en tecrübeli şirketleri arasında Sinpaş GYO‘nun yer aldığını belirtti.

Mahmut Sefa Çelik sözlerini “Şirketimiz 1974’ten bugüne uzmanlık, güven, kalite, özgünlük, doğa ve insan sevgisi temelleri üzerinde yükseldi ve hem çalışma ortaklarımız hem de müşterilerimiz için güvenli bir liman oldu. Güvenirliğini ise tesadüflerle değil, çalışma ve vaat edileni yerine getirmeyle sağladı.” şeklinde sürdürdü

Uluslararası çapta ödülleri bulunan şirketin büyüklüğü ise 31 Mart 2018 tarihinden itibaren 5 milyar liradan fazla durumda.