Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş İş Modern Ambarlı nerede yükseliyor?

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, Sinpaş Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi, toplam 26 bin 120 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

151 bağımsız birimden meydana gelen projedeki en düşük birimin büyüklüğü 250 metrekare olarak belirlendi. Projedeki en büyük birimin büyüklüğü ise 12 bin metrekare olacak.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen projenin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi fiyat listesi

Projedeki birimlerin fiyatları 1 milyon 575 bin TL ila 10 milyon 719 bin TL arasında değişiyor. Projede inşaat şirketi bünyesinde bankasız ve kefilsiz 72 aya kadar vade yapabilmek mümkün durumda bulunuyor. Projede 3 yıl boyunca kira garantisi de sunuluyor.

Asansörlü projede, sosyal donatı olarak kameralı güvenlik, güvenlik, restoran, kafe, açık otopark, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru yer alıyor.

Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde, jeneratör de mevcut durumda bulunuyor. Projede ADSL, fiber internet ve wi-fi mevcut.

2 adet TIR rampasının yer aldığı projede, bu sayede TIR’lar her kata çıkarak iş yerlerinin önlerine yanaşabilecek. Projedeki birimlerin tavan yüksekliği 10 metre olarak belirlendi.

Proje nerede yükseliyor?

Türkiye’nin en büyük limanlarından Ambarlı’ya sadece 5 dakika uzaklıkta yer alan proje, merkezi konumuyla dikkat çekiyor.

İstanbul Havalimanı’na oldukça yakın bir konumda yer alan proje; TEM bağlantısına sadece 3 dakikalık mesafede yer alıyor. Bu durum, E5’e çıkamayan lojistik araçlara büyük kolaylık sağlamış oluyor.

Yeni yapılan Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına, E-5’e ve metrobüse yürüme uzaklığındaki proje, merkezi konumuyla dikkat çekiyor.

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi, Yakuplu Mah. Beysan Sanayi Sitesi Fuar Cad. No: 4 Beylikdüzü/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 19 74 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.