Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Marina Ankara projesinde yüzde 0,99 faiz

Sinpaş Marina Ankara, 125 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Oldukça geniş bir alana sahip projede iki bin 518 adet daire bulunuyor. Geniş yüzme alanlarına sahip proje, site içerisindeki kanyonuyla ve suyun üzerinde yüzen kanolarıyla dikkat çekiyor. Oldukça çeşitli sosyal donatılara sahip projedeki daireler hemen teslim ediliyor.

Çevresindeki okul ve hastanelere yürüme mesafesinde bulunan projeye üç adet göl manzarasına ODTÜ Ormanı da eşlik ediyor. Sinpaş GYO tarafından yaşama geçirilen projedeki konut satın alımlarında yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay vade seçeneği sunuluyor.

Projede hangi sosyal donatılar bulunuyor?

Sinpaş Marina Ankara projesindeki sosyal imkânlar saymakla bitmiyor. Çankaya’da inşa edilen projede kaydıraklı geniş yüzme havuzu, güneşlenme alanı, açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, masalar, kano, su kanyonu, tenis kortu, spor salonu, koşu parkurları, futbol sahası, basketbol sahaları, buz pateni, yapay kum plajı, SPA, Türk hamamı, kuaför, kafeterya, restoran, teleferik yer alıyor.

Sitenin sakinleri suyun üzerinden geçen ahşap köprüde yürüyebilirken suda bulunan oyun alanı (Su Kâşifleri Oyun Alanı) ise çocuklar için keyifli saatler sunuyor.

Ayrıca, site sakinleri teleferiğe binebilir veya skywalk ile uçan balonun içinden şehir manzarasının tadını yükseklerde çıkarabilir. Projedeki sosyal olanaklar bunlarla sınırlı değil. Bu özelliklerin yanı sıra 2.5 kilometre uzunluğunda bir parkur bulunuyor. Site sakinleri, 2.5 kilometre uzunluğa sahip yürüş parkurunda vadi manzaralarının eşliğinde yürüyüş gerçekleştirebiliyor.

Projede bulunan süs havuzu ve yapay şelale ise siteye bambaşka estetik bir bütünlük katıyor.

Sinpaş Marina Ankara projesindeki daire seçenekleri

Sinpaş Marina Ankara projesindeki dairelere Ankara’nın sonsuzluğa uzanan turuncu bozkırının mavi gökyüzüyle buluşan manzarası eşlik ediyor. Projedeki daireler ankastre beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor.

Projedeki 1+1 tipindeki daireler 82 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki daireler 94 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler ise 124 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Projede hangi ödeme seçenekleri yer alıyor?

Projedeki satın alımlarda liste fiyatı, yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay vadeye bölünüyor. Diğer bir seçenekte ise firma bünyesinde imzalanan senetle satın alınan dairenin liste fiyatı 60 ay taksite bölünüp ara ödemelerle de ödeme planı oluşturulabiliyor.

Proje nerede bulunuyor?

ODTÜ Ormanı ve Eymir Gölü’ne çok yakın bir yerde konumlandırılan proje AVM’ye ve Konya Yolu’na 3 dakikalık, Eskişehir Yolu’na 10 dakikalık, Atakule’ye 7 dakikalık, özel hastaneye ise 2 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Turan Güneş Bulvarı, İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Caddesi Sonu açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

444 1 974