Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Metrolife Sancaktepe’de yüzde 10 indirim

Sinpaş tarafından Lagün, Aqua City 2010, Kelebekia, Kelebekia Premium, Ege Boyu, Köyceğiz ve Sinpaş Country gibi projelerden hayata geçirilen Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul Anadolu Yakası, Sancaktepe’de inşa edilen projede bir çok farklı özellikler bir arada yer alıyor. Projede bulunan yüzme havuzu projenin çatısında yer alması ile fark yaratıyor. Hemen girişinde alışveriş merkezi, hemen önünden geçen metrosu ve karşısında yer alan şehir parklı ile proje farklılığını gösteriyor.

Özel tasarlanmış örnek dairelerin yer aldığı projede yatırım yaparak kazanma fırsatı da bulunuyor.

Ulaşımın kolay olması ile dikkat çeken Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde yeni fırsatlar sunulmaya devam ediliyor. Projenin 2020 yılı 4. çeyreğinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Toplam 554 adet dairenin yer aldığı karma konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Dairelerin alanları ise şöyle; 1+1 dairelerin büyüklükleri 60 metrekare. 2+1 dairelerin büyüklükleri 85 metrekare. 3+1 dairelerin büyüklükleri 121 metrekare. 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 207 metrekaredir.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe fiyatlar ne kadar?

Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 351 bin TL civarından başlıyor. 2+1 dairelerin fiyatları 523 bin TL civarından başlıyor. 3+1 dairelerin fiyatları 793 bin TL civarından başlıyor. 4+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 302 bin TL civarından başlamaktadır. Projedeki daire fiyatları bilgi amaçlı olup değişiklik gösterebilmektedir.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde yatırımcıyı daire sahibi yapmak için yeni fırsatlar sunulmaya devam ediliyor. Projede peşin ödeme yaparak daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca firma bünyesinde 72 ay vade ile taksitlendirme fırsatı da sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Üsküdar’a 27 dakika, Zincirlikuyu’ya 45 dakikada mesafede yer alan proje Abdurrahmangazi Mahallesi, Asır Caddesi, No: 32, 34791 Sancaktepe / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Sosyal alanlar neler?

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesi içerisinde bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, park alanı, alışveriş merkezi, kapalı otopark, yüzme havuzu, güneşlenme alanları, süs havuzları, çocuk oyun alanı gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 1 440