Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş More projesindeki eğlence aktiviteleri

İçerisinde evcil hayvan bakımı, rezervasyon işlemleri ve teknik servisler dâhil çok sayıda hizmeti barındıran Sinpaş More Suites & Residences projesi kapsamında inşa edilmekte olan dairelerde teras alanı bulunuyor. Kişisel bakım ve sağlık hizmetlerinin verildiği projede, SPA ve fitness salonu yer alıyor.

Eğlence, kültür ve sanat etkinliklerinin düzenlenmesi beklendiği projede, kafe de kuruluyor. Sinpaş GYO tarafından inşa edilen projede, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu da yer alıyor. Projedeki havuz kenarına kum yerleştirilerek plaj atmosferi oluşturuluyor.

Sinpaş More projesinde etkinlikler

Yukarı Dikmen Mahallesi’ne inşa edilen projede, çeşitli yerlere gezi düzenlenecek. Ayrıca, projenin site alanında, çocuk etkinliklerine de yer verilecek. Böylece çocukların sosyalleşmesi desteklenecek. Bin metrekarelik alanda fitness ve pilates imkânının tanındığı projede, SPA Merkezi, masaj ve sauna bulunuyor.

Aileye özel havuzun da yer aldığı projede, buhar banyosu kuruluyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Dikmen Vadisi’ne komşu durumda olan Sinpaş More Suites & Residence projesi, şehir manzarasını gözler önüne seriyor. AVM, Mogan Gölü ve Gölbaşı’na  yakın mesafelerde yer alan proje, karakol, TRT Genel Müdürlüğü, Çankaya Köşkü ve Atakule’ye kısa mesafelerde bulunuyor.

Önümüzdeki yıl içerisinde teslimlerine başlanacağı belirtilen projedeki daireler, New York, Barcelona gibi dünya şehirlerinin temasıyla işleniyor. Çankaya’ya konumlandırılan projede, yüzde 0,99 oranlı 120 ay taksitlerle ödeme seçeneği bulunuyor.

Ödeme planında, taksitlerin satın alınma tarihinden itibaren ikinci yılda başlanacağı ifade ediliyor.

Sinpaş More projesinin satış ofisi

Şehir içi veya havalimanına transfer hizmetinin sunulduğu projede; açılış, davet, düğün, özel gün kutlamaları, parti gibi organizasyon servisleri de yer alıyor. Projenin satış ofisi, “Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No: 20G Çankaya / Ankara” açık adresinde bulunuyor.

Sinpaş GYO Çağrı Merkezi Numarası: 444 19 74