Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Sinpaş More Suites Residences ön satışta

Sinpaş tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yukarı Dikmen Mahallesi’nde hayata geçirilen Sinpaş More Suites Residences projesi yüksek getiri fırsatı ile ön satışa sunuldu.

Panora AVM’ye kayın bir konumda yer alan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer verilmesi bekleniyor.

Her katı farklı temalı daireler

Projenin her katında 4 farklı şehir temalı daireler yer alıyor. Siyah ve beyazın zıtlıkların birliği turuncu ve yeşil renklerle New York ruhunu yansıtan daireler. Paris ruhunu yansıtan renklerle yumuşak formlarla ile hayat bulan daireler. Barselona ruhunu yansıtan Gaudi’den esinlenen mozaik formların yorumları ile hayat bulan daireler. Ve sular üzerinde kurulu kent dinginliğin mavisi Stockholm havasını hissettiren daireler yer alıyor. 

Sistemin avantajları neler?

Serviced Apartments sistemi ile hizmet verecek olan projenin bir çok avantajı bulunuyor. Kendi kendini kiralayan ve iyi yönetilen işletme modeli ile yüksek getiri fırsatı. Bir otele kıyasla daha hesaplı ve kullanışlıdır. Dört ve üzeri kişi kapasitesine sahip olması sayesinde aileler için ideal konaklama imkanı. Standart bir otel odasına kıyasla daha geniş ve özgür bir alanda konaklama imkanı sunuluyor.

SPA merkezi, masaj odaları, sauna odaları, fitness salonu, dört mevsim tatil imkanı sunan kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede 360 derece Ankara manzaralı  roof lounge, lobi kafe, farklı etkinliklerin organize edileceği More Club gibi hizmetler de yer alacak.  

Sinpaş More Suites Residences projesinde ev temizliğinden kişisel bakıma kadar bir çok hizmetin verildiği Concierge hizmeti, mobilyalı ev, More Club avantajları yer alıyor.

Detaylı bilgi almak ve ön satışa özel avantajlı fiyatlardan yararlanmak için projenin web sitesi üzerinde yer alan formumuzu doldurmanız gerekiyor.

Sinpaş More Suites Residences nerede yer alıyor?

Proje Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No: 20 G Çankaya / Ankara posta adresinde yer alıyor. Projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel : 444 1974