Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Sinpaş More Suites & Residences projesinde kampanya

Yukarı Dikmen Mahallesi’nde inşa edilen Sinpaş More Suites & Residences projesinde, ön satışa özel kampanya düzenleniyor. Yüzde 0,99 oranlı 120 ay vadede ödeme seçeneği sunulan projedeki evlerin teslimine önümüzdeki yıl başlanması bekleniyor. Çankaya’nın merkezî konumunda bulunan projedeki evlerin ödemesi, ikinci yıldan başlıyor.

Dairelerinin mobilyalarıyla teslim edildiği evler, birbirinden farklı konsepte sahip durumda. Projedeki evlerin teması, formunu dünya şehirlerinden alıyor. Çankaya’nın merkezî bir konumunda bulunuyor. Sinpaş GYO tarafından inşa edilen projedeki evlere oda servisi hizmeti sunuluyor.

Projede sunulan hizmetler neler?

Evcil hayvan bakımı, temizlik, araç kiralama, concierge ve kuru temizleme hizmetlerinin de yer aldığı projede, özel şoför, araç servis bakımı, terzi, yemek siparişi, kurye ve paket ulaştırma servisleri bulunuyor. Site alanında göle yer verilen projede, özel yemek yapımı desteği; evde masaj hizmeti, kuaför ve makyaj gibi kişisel bakım hizmeti sunuluyor.

Sinpaş More Suites & Residences projesinin alanından şehir içine veya havalimanına servis sağlanırken açılış, davet, düğün, özel gün kutlamaları, parti gibi organizasyon hizmetleri de veriliyor. Projede, konut sakinlerinin market alışverişini yapan ve su, gazete, paket evrak dağıtımı, benzin doldurma, ayakkabı boyama işlemlerini yapan bellboy bulunuyor.

Projeden özel asistan servisi

Sinpaş More Suites & Residences projesinde, ayrıca, hediye temini, çiçek gönderimi, restoran önerisi ve yer rezervasyonu, bilet temini, randevu, karşılama, iş toplantısı organizasyonu gibi işlemleri yapan kişisel asistan hizmeti bulunuyor.

Söz konusu projede, ayrıca, araba, motor, uçak ve helikopter kiralama servisleri de yer alıyor.

Sinpaş More projesinde sağlık hizmetleri

Projede; hemşire, doktor ve diyetisyen bulunuyor.

Site alanı içerisindeki konut sakinlerine, evde sağlık hizmeti de veriliyor. Projedeki teknik servis, konut sakinlerinin internet, doğal gaz, elektrik gibi abonmanlık kurulumunun yanı sıra mobilya tadilatı, boya yenileme ve tesisat işlemlerini de yapıyor.

Adres: Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No: 20G Çankaya / Ankara

Telefon: 444 1974 

 

Exit mobile version