Kategoriler
Emlak Haberleri

Sinpaş More Suites & Residence’ta konut donatıları

Sinpaş More Suites & Residence projesindeki evler, New York, Barselona, Paris ve Tokyo şehirlerinin temasını barındıran seçeneklerle sunuluyor. Önümüzdeki yıl içerisinde anahtar teslimlerine başlanması beklenen projedeki New York temalı dairelerde, siyah ve beyaz kombini, turuncu ve yeşil renkler yer alıyor. Özellikle siyah ve beyazın hâkim olduğu New York temalı evlerin tasarımı, özgürlüğü ve hareketliliği temsil ediyor.

New York temalı iç görünümüne sahip durumda olan evlerde zıtlık ve asimetrik denge tasarım ilkeleri, ağırlık kazanıyor.

Suites More projesinde Paris temalı evler

Dikmen Vadisi’ne komşu olan projedeki Paris temalı evler, birbirine yakın renk tonlarını barındırıyor. Mobilyalarının retro tarzına yakın olduğu Paris temalı evlerin tasarımı, aşkı ifade ediyor. Yumuşak tonlara hakim evlerin tasarımı, ruhu hafifleten etkiye sahip olduğuna işaret ediliyor.

Projedeki Barcelona temalı konutlar

Sinpaş More Suites & Residence projesindeki Barcelona temalı evler, şehre çok sayıda eser bırakmış Mimar Gaudi’nin tasarım çizgisinden esinleniyor. Bu konut tiplerine, hareketliliği anlatan desenler eşlik ediyor.

Sinpaş More projesindeki daire özellikleri

Şehir manzarasının konutlarına eşlik ettiği projedeki dairelerde, oturma grubu, yemek masası ve sandalye evlerle birlikte teslim edilecek. İçerisine televizyon ve televizyon ünitesini dâhil eden Sinpaş, projedeki konutlarını, klima, sehpa ve çamaşır makinesiyle teslim edecek.

Çalışma masasının da içinde bulunduğu dairelerle birlikte elektrikli el süpürgesi, kirli sepeti, ütü ve ütü masası da teslim ediliyor. Kilitli kasanın yer aldığı evlerde, buzdolabının yanı sıra dörder kişilik yemek takımı, çatal ve bıçak takımı, kadeh ve su bardağı, kupa, Türk kahvesi fincanı ve Amerikan servisi de veriliyor.

Projede, 3 parça tencere seti, Türk kahvesi makinası ve çaydanlık da veriliyor. Ayrıca, kepçe, kesme tahtası, tuzluk ve sürahi gibi eşyaları kapsayan mutfak gereçleri de projedeki dairelerin içinde hazır olarak bulunacak.

Sinpaş More Suites & Residences projesinde kampanya

Sinpaş More projesindeki eğlence aktiviteleri

Sinpaş More Satış Ofisi: Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No: 20G Çankaya / Ankara

Sinpaş GYO Çağrı Hattı: 444 19 74

Taşınmaz Haber