Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Park Yaşam Finans Şehir satışta

Sinpaş firması tarafından hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir projesinin bir etabı olan Sinpaş Park Yaşam Finans Şehir satışa sunuldu. İstanbul Anadolu Yakası, Ümraniye İlçesi, Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirilen projedeki bu yeni etapta ön talep fırsatları devam ediyor. Ön talep fırsatından yaralanmak için projenin web sitesi üzerinde formu doldurmanız yeterli olacaktır.

Proje özellikleri neler?

Sinpaş Park Yaşam Finans Şehir etabında 2 konut bloğu yer alıyor. İki adet konut bloğunda ise toplam 58 adet daireye yer verilmektedir. Sadece 56 aileye özel dairelerin yer aldığı bu etapta iki farklı daire tipine yer veriliyor. Projede geniş ailelere hitap edecek genişlik ve ferahlıkta 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana geliyor.

Şehir parkına komşu olan proje az katlı mimarisi tamamı park manzarası olma özelliği ile öne çıkıyor. Bu etap projenin dördüncü etabı olarak hayata geçiriliyor. Daha önce Sinpaş Time Finans Şehir etabı, Sinpaş Finans Şehir Palas etabı ve Sinpaş Finans Şehir Park etabı satışa sunulmuştu. Sinpaş Finans Şehir projesinin ilk etabı olan Sinpaş Finans Şehir Palas etabında yaşam başlamış durumdadır. Diğer etaplarda ise satışlar devam ediyor.

Sinpaş Park Yaşam Finans Şehir nerede yer alıyor?

Proje E-5 karayoluna 7 km, 15 Temmuz Şehitler köprüsüne 11 km mesafede yer alıyor. Ümraniye konut projesi ayrıca TEM otoyoluna 4 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 27 km mesafede bulunuyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde 15 km mesafede yer alan proje Çakmak Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı, Serüven Sokak, No:1, 34774 Ümraniye / İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için 444 1974 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer kampanya haberleri için tıklayınız….