Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Park Yaşam ön talep topluyor

Sinpaş Park Yaşam Finans Şehir projesi ön talep toplamaya başladı. Proje Sinpaş Finans Şehir konut projesinin bir etabı olarak hayata geçiriliyor. Daha önce projenin diğer etapları satışa sunulmuştu. Peki  satışa sunulan bu yeni etapta daire fiyatları beli mi? Daire tipleri neler? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında  ulaşabileceksiniz.

Diğer etapta inşaat çalışmaları ve satışlar devam ederken Sinpaş bu yeni etabı satışa sunarak ön talep toplamaya başladı. Satışa sunulan yeni etapta iki tip dairenin yer alacağı belirtiliyor. Dairelerin büyüklüğünün ne kadar olacağı konusunda henüz kesinleşmiş bir bilgi yok. Ancak bu etapta yer alacak olan dairelerin 3+1 ve 4+1 tipinde olması planlanmaktadır. Bu etapta 3+41 ve 4+1 tipinde toplam 58 adet daire yer alıyor. Projedeki diğer etaplar Sinpaş Time Finans Şehir, Sinpaş Palas Finans Şehir, Sinpaş Park Finans Şehir’dir. Projenin Sinpaş Park Finans Şehir etabında daire teslimlerine başlandı.

Sinpaş Park Yaşam Finans Şehir özellikleri

Ümraniye’de yer alan konut projesinin yeni etabı olan Sinpaş Park Yaşam Finans Şehir etabında diğer etaplarda olduğu gibi bir çok sosyal alan mevcut olacak. Bunlardan bazıları çocuklar için oyun alanları yer alıyor. Sosyal faaliyetleri sevenler için sinema, kütüphane, gastronomi parkı gibi alanlar yer alıyor. Spor ve fit yaşamı sevenler için ise tenis kortu, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu gibi alanlar mevcuttur.

Proje konum olarak ise ilk olarak İstanbul Finans merkezine yakın konumu ile dikkat çekiyor. Ayrıca E-5’e 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne, Tem otoyolu’na da yakın bir bölgede yer alıyor. Diğer yakınında bulunan özel yerler arasında Sabiha Gökçen Havalananı geliyor.

Daire fiyatları konusuna gelince, bu konuda henüz bir gelişme olmadı. İstanbul konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye İlçesi, Çakmak Mahallesi’nde yer alıyor.  Konut projesinde henüz daire fiyatları belli olmadı. Ancak en yakın zamanda daire büyüklükleri ve daire fiyatlarının belli olması beklenmektedir.

Sinpaş Park Yaşam nerede?

Proje Çakmak Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı, Serüven Sokak, No:1 Ümraniye / İstanbul posta adresindedir. Ön talep fırsatlarından yararlanmak için projenin web sitesi üzerinden form doldurarak başvurmak ilk etapta yeterli oluyor. Sonrasında firma tarafından tarafınıza dönüş sağlanması gerekiyor.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 19 74 numaralı telefonu aramaları yeterli olacaktır.

Diğer proje haberleri için lütfen tıklayınız.

Exit mobile version