Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Saklı Koru Konakları İstanbul satışa çıkıyor

Sinpaş Saklı Koru Konakları İstanbul projesi Sinpaş GYO firması tarafından hayata geçirilecek. Konut projesi İstanbul Avrupa Yakası, Küçükçekmece İlçesi, Atakent Mahallesi’nde inşa edilecektir. Projenin yakın zamanda satışa çıkması bekleniyor. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Proje ne zaman teslim edilecek?

Projenin özellikleri neler?

Henüz satışa sunulmayan projenin detayları da belli olmuş değil. Projenin Küçükçekmece, Atakent Mahallesi’nde yer alan arsa alı üzerinde hayata geçirilmesi planlanmaktadır. Konut projesinde iki farklı daire tiplerinin yer alması beklenmektedir. Daire tiplerinin ise 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana gelmesi planlanmaktadır.

Küçükçekmece konut projesinde farklı büyüklüklerde daireler yer alıyor. Projenin başlanmasından itibaren yaklaşık 36 ay gibi bir sürede teslim edilmesi planlanmaktadır. Daire büyüklükleri henüz belli değil. Daire fiyatları ve ödeme planları da belli olmadı. Tüm bu proje detayları belli olduğunda bilgiler web sitemizde yer alacaktır.

Sinpaş Saklı Koru Konakları İstanbul nerede yer alıyor?

Projenin satış ofisi Atakent Mahallesi, 241. Sokak, Halkalı Küçükçekmece / İstanbul adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut projesinde güvenlik, kapalı otopark, kameralı güvenlik gibi özellikleri de yer alması beklenmektedir.

Firmanın diğer projeleri de hızla devam etmektedir. Ayrıca Boulevard markası ile firma 5 yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bunlardan biri olan Sinpaş Boulevard Çankaya projesi satışa sunulmuştu. Diğer projelerin ise yakın zamanda satışa sunulması beklenmektedir.

Tel: 444 19 74

Diğer proje haberleri için tıklayınız…