Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Yalı Vadi Evleri fiyat

Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Oran’da, Sinpaş Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Yalı Vadi projesi, 15 katlı 2 blokta, toplam 120 adet daireden meydana geliyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Her katta 4 dairenin yer aldığı Sinpaş Yalı Vadi projesinde, 3+1 ve 4+1 tipte daireler bulunuyor. Sinpaş Yalı Vadi Evleri projesinde, 3+1 tipteki konutların büyüklükleri net 120 metrekare, 4+1 tipteki konutların büyüklükleri ise net 150 metrekare olarak belirlendi.

Sinpaş Yalı Vadi projesi ödeme planı

Sinpaş Yalı Vadi projesinde, kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Sinpaş Yalı Vadi projesinin Eylül 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Projede yer alan satılık daire fiyatları henüz belli olmadı.

Sinpaş Yalı Vadi projesi site özellikleri

Sinpaş Yalı Vadi konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, 2,5 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolu, kayak pisti, göl, tenis kortu, kayak pisti, bisiklet parkuru, koşu parkuru, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış asansörlü proje, Eymir Gölü manzarasına hakim. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan projede, dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Ebveyn banyolu projede, dairelerde ebeveyn giyinme odası da mevcut. Proje, geniş balkonlarıyla da dikkat çekiyor.

Ankara’ya denizi getiren Marina Ankara projesinin yeni etabı olan, ön talep dönemindeki Sinpaş Yalı Vadi projesi, Turan Güneş Bulvarı, M.S.B. Lojmanları Arkası No: 19-B Oran-Çankaya/Ankara adresinde yer alıyor.

Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 19 74 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.