Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Sinpaş Yalı Vadi Evleri’nde ön talep dönemi

Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Oran semtinde, Sinpaş Yapı firması tarafından hayata geçirilen Sinpaş Yalı Vadi Evleri konut projesi, toplam 130 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

2 adet blokta toplam 112 adet daireden meydana gelen konut projesindeki bloklar, 15 katlı olarak tasarlandı. Her katta 4 adet dairenin yer aldığı konut projesinde, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar bulunuyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler net 120 metrekare büyüklükte, konut projesindeki 4+1 tipteki daireler ise 150 metrekare büyüklüğe sahip.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri projesi ödeme planı

Konut projesindeki dairelerin kaç liradan alıcıya sunulacağı henüz açıklanmadı. Konut projesinde, kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin Haziran 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Eymir Gölü manzarasına sahip olan konut projesinin örnek dairesi hazırlanmış durumda bulunuyor.

Konut projesi site özellikleri

Sinpaş Yalı Vadi Evleri konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, 4 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuklar için oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ile kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Konut projesinde; su deposu, hidrofor, asansör ve jeneratör yer alıyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin yer aldığı konut projesinde, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Sinpaş Yalı Vadi Evleri konut projesi, “önü yalı, arkası vadi” sloganıyla ön satışa çıktı. Marina Ankara projesinin yeni etabı olan konut projesi, Turan Güneş Bulvarı, M.S.B. Lojmanları Arkası No: 19-B Oran-Çankaya/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 19 74 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.