Kategoriler
Emlak Haberleri Gündem

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile faizsiz ev alma sistemi

Sinpaş Yapı yeni başlattığı sistem ile faizsiz, bankasız, peşinatsız konut sahibi olma fırsatı sunmaktadır. Adı Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı olan bu sisteme göre artık banka derdine son verilmektedir. Türkiye’nin her yerinden daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca bu sistem sayesinde sadece ev alınmıyor. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Yapı tasarrufu sandığı açıldı

Sinpaş Yapı tarafından başlatılan tasarruf sandığı sistemi sayesinde banka kredisi olmadan daire sahibi olmak artık mümkün. Bu sistem sayesinde sadece konut sahibi olunmuyor. Ayrıca araba sahibi de olmak bu sistem ile mümkündür. Ev ve araba dışında ayrıca dükkan veya iş yeri sahibi olmak da mümkün olmaktadır.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile faizsiz, bankasız, peşinatsız, dosya masrafsız ev, dükkan veya otomobil sahibi olmak artık mümkün. Bunun için ise oluşturulan bazı tasarruf modelli bulunmaktadır. Size uygun tasarruf modelini seçip sisteme dahil olabiliyorsunuz.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı modelleri neler?

Bu sistemde içerisinde iki farklı program yer almaktadır. İki farklı programa Serbest Planlı Tasarruf Programı ve Çekiliş Tasarruf Programı  adı verilmiştir. Serbest Planlı Tasarruf Programı ile daire, iş yeri, mağaza almayı düşünenler firma ile peşinat ve vadeleri planlayıp sisteme dahil olabilmektedirler. Çekiliş Tasarruf Programı ile daire, iş yeri, mağaza almayı düşünenler taksit, peşinat ve vadeyi kendileri belirlerler. Ve bu şekilde bir tasarruf planı oluşturup bu plana dahil olurlar. Noter huzurunda yapılan çekiliş ile vatandaşın tasarrufuna ulaşma sırası belirlenir. Verilen bu sıra ile vatandaş istediği daire, dükkan veya arabaya sahip olma fırsatı elde etmiş olur.

Ödemelerde öncelik tercihinize göre düşük taksit, düşük peşinat, erken teslim veya peşinatsız seçeneklerinden birini seçebiliyorsunuz. Bu işlemi https://sinpasyts.com/ sitesi üzerinden yapabiliyorsunuz. Ardından ihtiyacınız olan tasarruf miktarını belirliyorsunuz. Daha sonra ne kadar zamanda ödeyeceğinizi seçiyorsunuz. Ödeme süreleri seçenekleri 40 ay, 100 ay ve 140 ay olarak belirlenmiştir. Ardından Ad, Soyad ve telefon bilgilerini girerek size özel tasarruf planını oluşturmuş oluyorsunuz.

Bu sisteme kimler başvurabilir?

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı sistemine başvurmak için herhangi bir şart öne sürülmemiştir. Tüm vatandaşlar bu sistemden yaralanabilmektedir. Bu hizmet karşılığında Sinpaş Yapı sadece başvuru yapan vatandaşlardan hizmet bedeli talep etmektedir. Başvuru sırasında sadece vatandaşın kimlik bilgileri yeterli olmaktadır. Başka bankalarda olan borcunuz, bu sistemden faydalanmanıza engel değildir.

Sistem ile ilgili daha detaylı bilgi için 0850 222 1974 numaralı telefonu arayabilirsiniz.