Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Sinpaş’ın 3 projesinde süper fırsat

Sinpaş tarafından İstanbul, Anadolu Yakasında hayata geçirdiği 3 farklı projede daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya hazırlandı.

1 Mayıs ile 20 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanya da Aydos Country, Sinpaş Metrolife ve Sinpaş Gökorman projeleri dahil edildi. Bu üç projeden daire sahibi olmak isteyenler 72 ay vade ile ödeme fırsatına sahip olabilecekler.

Sinpaş’ın seç-beğen-al kampanyasıyla Anadolu yakasında ev sahibi olmak isteyenlere 72 ay vadeyle Aydos Country, Gökorman ve Metrolife projelerinden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Aydos Country projesinde geniş balkonlu ve bahçeli daireler yer alıyor. Aydos Country projesinde Aydos Ormanı’na komşu bir alanda yer almaktadır.

Sinpaş Gökorman projesi İstanbul, Anadolu Yakası, Şile yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Gökorman projesinde 1+1 daireden 4+1 daire kadar değişen farklı tiplerde daireler yer almaktadır.

Sinpaş Gökorman projesindeki dairelerin yüzde 70’i 100 metrekareden büyük alana sahip. Gökorman projesi Ataşehir’e 10 dakika, Ikea ve Metro’ya 4 dakika, 3. Köprü ve TEM’e birkaç dakika mesafede yer alıyor.

Sinpaş Metrolife projesi İstanbul’da Sancaktepe’nin merkezinde yer alıyor. Metrolife projesi metronun yanı başında yer alıyor.

Metrolife projesinde geniş teraslı ve bahçeli daireler, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, çarşı alanı ve meydanı bulunuyor.