Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Sinpaş’ta Kazanç Festivali başlıyor

Sinpaş Yapı, düzenlediği Çadır Kampanyasından sonra yeni bir kampanyaya başlıyor. Bu başladığı kampanya kapsamında Marina Ankara projesi dahil ediliyor.

Ankara ili, Çankaya ilçesi Oran semtinde inşa edilen Marina Ankara projesinde kalan son daireler için Kazanç Festivali kampanyasını düzenliyor.

Marina Ankara projesindeki 100 daire için geçerli olacak olan kampanyada 100 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Kazanç Festivali kampanyası  29 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek olup, festival Marina Ankara’da gün boyu sürecek etkinlikler ve saat 18.00’da gerçekleşecek Melis Sökmen konseriyle de kutlamaya başlayacak.

Festivalde sahne alacak Melis Sökmen 29 Nisan Cumartesi günü saat 18:00’da Ankaralıları unutulmaz bir konsere davet ediyor.

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara   projesi 125 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede toplam 2.566 adet konut yer alıyor.

69 metrekare ile 450 metrekare arasında değişen farklı büyüklükteki dairelerin yer aldığı Marina Ankara projesinde daire fiyatları ise 422,700 TL’den başlıyor. Projenin 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Tel : 444 1974

Tasinmazhaber.Com