Kategoriler
Proje Haberleri

Sisa Kule Çankaya’da Home Office daire fırsatıyla yükseliyor

Home office daireler ve ticari dükkanlar ile dikkat çeken Sisa Kule birinci sınıf kaliteli malzemeleriyle dikkat çekiyor. Sisa Grup firması tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Konutkent Mahallesi’nde hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Size ferah ve huzurlu bir yaşam vaat eden projede iki tip daire seçeneği satışa sunulmuş durumda. Peki projede sosyal olanaklar nasıl? Ödeme seçenekleri geniş mi? Ayrıca projede daire fiyatları ne civarda?

Sisa Kule daire seçenekleri

Karma bir proje olarak inşa edilen Çankaya konut projesi konut, home office ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Konutkent karma konut projesi 11 bin 844 metrekarelik arasa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 54 bin 939 metrekare toplam inşaat alanına sahip projede 270 adet konut ve 30 adet ticari ünite yer almaktadır. Proje kapsamında beş farklı tip 1+1 home ofisler mevcuttur. 1+1 home ofisleri büyüklükleri ise brüt 70, 73, 74, 86 ve 101  metrekare alana sahip. Çok katlı bir yapı olan binada merkezi ısıtma sistemi mevcut.  Proje kapsamında iki tip home ofisler bulunmaktadır. 2+1 home ofislerin büyüklükleri ise brüt 117 ve 139 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Modern mimarisiyle dikkat çeken projede daireler amerikan mutfak ve duvar kağıdı gibi seçeneklere sahip. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon, asansör de mevcut. Bunların dışında ısıcam,  set üstü ocak, fiber internet, ankastre fırın, yangın alarmı gibi özelliklerde mevcuttur.

Sisa Kule sosyal olanakları

Proje konumu bakımından ana yola yakın olmasıyla ön plana çıkıyor. Proje kapsamında kapıcı hizmeti ve kamera sistemi mevcut. Ayrıca fiber internet de projedeki dairelerin imkanları arasında yer alıyor. Proje merkezi bir konumda yer alıyor.

Projede fiyatlar ve ödeme seçenekleri neler?

İnşaat firmasından satışta olan dairelerde 1+1 brüt 77 metrekarelik daire seçenekleri 490 bin TL üzerinden satışa çıktı. Bununla birlikte projeyi görüntülü arama ile gezme hizmeti de mevcut. Ayrıca proje kredi kullanarak konut veya iş yeri sahibi olmayı düşüneler için uygundur. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (312) 222 74 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Dumlupınar Bulvarı üzerinde yer alan proje 75. Yıl Anadolu Lisesi’ne yakın bir konumdadır. Proje Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No: 381 Çankaya / Ankara adresinde bulunuyor.

Diğer proje haberleri için tıklayın…