Kategoriler
Proje Haberleri

Sisa Kule fiyat

Sisa Grup firmasının imzası ile Sisa Kule projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinde yaşama kazandırıldı. İsminden de anlaşılacağı gibi kule olarak inşa edilmiş olan proje tek bloktan meydana geliyor. Söz konusu olan projede konut bloğunun altında ticari konutlar da barındırıyor. Bu sayede bahsi geçen proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra ticari konut ihtiyacına da yanıt verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede bahsi geçen projedeki konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Sisa Kule projesinde bulunan konutlar böylelikle beklemek istemeyen alıcıların da dikkatinden kaçmıyor.

Toplamda 30 katlı olarak tasarlanmış olan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 279 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar Konutkent Mahallesi’nde hayata geçirildi. Sisa Kule projesinde bulunan konutlar Dumlupınar Bulvarı No:381’de yaşama kazandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Sisa Kule projesinde bulunan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise dört farklı plandan meydana gelmiş durumda. Bahsi geçen 1+1 konutlar 70 metrekare ile 102 metrekare olarak inşa edilmiş durumda. Projede bulunan 2+1 konutların büyüklükleri ise 117 metrekare ile 138 metrekare olarak yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların fiyatları nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Sisa Kule projesinde bulunan 1+1 konutlar 305 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan 2+1 konutlar ise 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.