Kategoriler
Proje Haberleri

Sivriler İnşaat Armonia Park satışları başladı

Sivriler İnşaat Armonia Park lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin alanı Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sivriler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bu konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projedeki konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 150 metrekare olmaktadır. Dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Konutlarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Projenin geniş peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanları, oturma alanları ve süs havuzu yer almaktadır. Mutfak içerisinde 3’lü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra portmanto, büyük balkonlar, manzaralı asansör ve çelik kapı gibi birçok özelliğe sahiptir.

Sivriler İnşaat Armonia Park konumu ve fiyatları hakkında

Sivriler İnşaat Armonia Park projesi, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Vadişehir Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projenin konumu caddeye yakın olup toplu taşıma olarak minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Projede bulunan, brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 224 27 27 veya 0 (533) 303 58 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…