Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Skyland İstanbul 1 yıl kira garantisi ile satışta

Kamu bankaları tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyasına yoğun ilgi devam ediyor. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde 12 ay ödemesiz ve 1 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor.

Kamu bankaları tarafından başlatılan dev konut kredisi kampanyasına dahil olan projede kampanya şartları dışında ayrıca 1 yıl kira garantisi de bulunuyor. Projede 12 ay ödemesiz, yüzde 0.64 faiz oranı ve 180 aya varan vade ile bir rezidans sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Skyland İstanbul projesinde sıfır peşinat ve 180 aya varan vade seçenekleri ile daire sahibi olma imkanı bulunuyor. Üstelik yüzde 0.64 faiz oranı ve ilk 12 ay hiçbir ödeme yapılmıyor. Projede yer alan rezidanslar cazip fiyat avantajları ve 1 yıl kira garantisi fırsatı ile satışa sunuyor.

Eroğlu Gayrimenkul rezidans sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje konut kampanyası seferberliğinin en önemli yatırım seçenekleri arasında yer alıyor.

Projede kaçırılmayacak fırsat

Kamu bankaları tarafından başlatılan yüzde 0,64 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçeneklerinin yer aldığı kampanya dahil olan projede ekstra fırsatlar da yer alıyor. Projede yer alan rezidans dairelere yüzde sıfır peşinat ve yüzde 20 indirim fırsatı ile sahip olmak mümkün olabiliyor. Projede rezidans bir daireye sahip olanlar bu fırsatlara ek olarak 12 ay hiçbir ödeme yapılmıyor. Ayrıca projeden 1 yıl kira garantisi de elde edilmiş olacak.

Skyland İstanbul eşsiz manzaraya sahip

Türkiye’nin deniz seviyesinden en yüksek rezidansların yer aldığı Skyland İstanbul projesinde 1+0 tip dairelerden 4+1 tip dairelere kadar değişen daire seçeneklerine yer veriliyor. Her ihtiyaca uygun farklı daire seçeneklerin yer aldığı projede Sky Residence, Sky Premium Residence ve Sky Deluxe Residence konseptli daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan rezidanslar geniş balkonları, manzaralı, özgün iç mimarisi, akıllı ev teknolojileri özelliklerine sahip.

Proje rezidans, ofis ve konsept AVM’den meydana gelen karma bir yapıda projelendirildi. Restoran, fitness salonu, wellness ve spa merkezinin yanı sıra 3 bin 500 araçlık otoparkı da bulunan proje alanına iki farklı giriş imkanı da bulunuyor.

Proje nerede yer alıyor?

İstanbul, Avrupa Yakası’nda Seyrantepe Türk Telekom Stadı’nın hemen yanında yer alan Skyland İstanbul projesi konumu ve ulaşım kolaylığı ile de öne çıkıyor.

Proje Yenikapı-Hacıosman metro hattı ve İstanbul Havalimanı’na trafiğe takılmadan kolayca ulaşma fırsatı sunuyor. Proje ayrıca Levent ve Maslak’a yakınlığı, doğrudan TEM bağlantısı ile de dikkat çekiyor.