Kategoriler
Proje Haberleri

Skyland İstanbul’da bahar fırsatları

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul, yeni bir kampanya daha başlattı. 0.98 faiz ve 120 ay 4.900 TL’den başlayan taksit seçeneği ilgi gören kampanyada, yeni dönemde, 0 peşinat ve 60 aya kadar 0.49 faizli alternatif bir ödeme planı daha mevcut. Ofisler ise bahar kampanyası dahilinde 50 ay vade farksız 9.700 TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Yatırımcılara avantajlı seçenekler

Skyland İstanbul, düzenlediği bahar kampanyasıyla yatırımcılara avantajlı ve cazip seçenekler sunuyor. Orman manzaralı projede yer alan Sky Residence, 1+0’dan 4+1’e kadar daire seçenekleri, geniş balkonlarıyla dikkat çekiyor. Sky Premium Residence ise bu katlara özel giriş, resepsiyon alanı ve asansör ile dev kulede müstakil ev konforu yaşatıyor. Sky Premium, Sky Deluxe Residence ve Sky Deluxe de sundukları cazip özelliklerle alıcılarını bekliyor.

46 bin metrekare arsa alanı

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi, toplam 46 bin metrekare arsa inşaat alanına sahip durumda bulunuyor.

Proje, 987 konut ve 518 ofisten meydana geliyor. Projede, 1+0’dan 4+1’e kadar daire seçenekleri mevcut durumda. Projedeki konut fiyatları, 940 bin TL ila 6 milyon 300 bin TL arasında değişiyor.

Zengin sosyal donatı alanları

Skyland İstanbul projesinde;  açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, AVM, kameralı güvenlik, kapalı otopark, merkezi uydu sistemi, güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Skyland İstanbul projesi nerede yükseliyor?

Türk Telekom Arena’nın hemen yanında yükselen Skyland İstanbul projesi, TEM’e, metroya ve köprü yollarına oldukça yakın bir konumda bulunuyor.

Skyland İstanbul projesi, Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli/İstanbul adresinde yer alıyor.

Skyland İstanbul projesi iletişim bilgileri

Skyland İstanbul projesi ile ilgili tüm bilgilere 0212 289 89 99 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.