Kategoriler
Emlak Haberleri

Skyland İstanbul’da yaşam başladı

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul, Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde yaşam başladı.

Skyland İstanbul projesinde yer alan rezidans daireleri peşinat ödemeden 3 bin 800 TL taksitle hemen teslim edilirken, taksit ödemlerine ise 2019 yılında başlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projedeki ofisler ise yine peşinat ödemeden ve 8 bin 500 TL taksit ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.

Farklı fiyat ve ödeme fırsatları sunulan Skyland İstanbul projesinde 120 ay vade, 3 bin 800 TL taksit ve sıfır peşinat ile rezidans sahibi olma imkanı bulunuyor.

Skyland İstanbul ofislerine ise kampanya dahilinde sıfır peşinat, sıfır faiz ve 8 bin 500 TL taksit ödeyerek ofis sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede yer alan rezidans dairelerin taksit ödemelerine de 2019 yılında başlıyor.

Skyland İstanbul Tower Residence bloğunda 1+0 ile 4+1 arasında değişen farklı tip daire seçenekleri yer alıyor.

Kısa bir zaman önce satışa sunulan Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence bloğu ise hiç peşinat ödemeden daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. 6 ay sonra yaşamın başlayacağı blokta 1+1’den 4+1’e kadar değişen farklı tip daire seçenekleri bulunuyor.

Sky Residence’ta açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, wellness merkezi gibi pek çok sosyal alan yer alıyor.

Tower Ofisler tek katta 190 metrekareden 4 bin 600 metrekareye kadar değişen Loft Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile rahat bir çalışma ortamı sağlanıyor. Toplam 7 kattan meydana gelen Flat Ofisler ise tek katta 1100 metrekarelik çalışma alanları bulunuyor.

Tel: 0212 289 89 99