Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Skyland İstanbul’da yılın son kampanyası

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul ili, Şişli ilçesi, Seyrantepe, Telekom Arena Stadı Vip Girişi yanında hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde 02 Kasım 2017 ile 03 Aralık 2017 tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı.

Skyland İstanbul projesinde yatırımcılarına özel 02 Kasım – 03 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak, sıfır peşinat, 120 ay vade ve 3 bin 800 TL taksitli ödeme planı sunuyor. Teslimlerin iki ay sonra yapılacağı rezidanslar için taksit ödemeleri de 2019 yılında başlayacak.

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul projesi için kısa bir süre devam edecek kampanyada 120 ay vade, 3 bin 800 TL taksitli ve sıfır peşinat ile yatırımcıları kaçırılmayacak fırsatlarla rezidans sahibi yapıyor.

Skyland İstanbul projesi içerisinde yer alan Tower Residence, 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun, farklı daire seçenekleri sunarken, sosyal alanları ile öne çıkan Teras Evler, şehrin merkezinde stresten uzak bir hayat sunuyor. Skyland İstanbul sakinleri ayrıca, concierge hizmetinden fitness ve wellness merkezine, akıllı ev teknolojilerinden yüzme havuzuna pek çok sosyal ve teknolojik imkândan diledikleri gibi yararlanabiliyor.

Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence projesinde ise sıfır peşinat avantajı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Sky Residence projesinde yaşam 6 ay sonra başlıyor. Projede ödemeler ise yine 2019 yılında başlıyor.

1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunan projede 4+1 daireler için dubleks seçeneği de bulunuyor. 4+1 dubleks dairelerin terasları ve Sky Residence’ın 10.000 metrekarelik özel peyzaj alanı, yeşili gündelik hayatın bir parçası haline getiriyor.

Skyland İstanbul projesinde yer alan Tower, Loft ve Flat ofisler kampanya dahilinde sıfır peşinat, sıfır faiz ve 8 bin 500 TL taksit fırsatı ile satışa sunuluyor.

Tower Ofisler 360 derece manzarasıyla şehrin dört mevsimini iş alanlarına getiriyor. Tek katta 190 m²’den 4600 m²’ye kadar genislik sunan Loft Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor. Toplam 7 kattan oluşan Flat Ofisler ise tek katta 1100 metrekare alan sunarken, birleştirilebilir katlarıyla Cendere caddesi üzerinden direk giriş imkanı da sağlıyor. 6 bağımsız bölümden oluşan Loft ve Flat ofislerin her bir bölümünde farklı giriş, lobi, güvenlik ve doğrudan Gastro Court alanına çıkan asansörler gibi detaylar da yer alıyor.

Tasinmazhaber.Com