Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Skyland İstanbul’da yüzde 20 indirim

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul, Avrupa Yakası’nda hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde peşin alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Hükümetin KDV ve tapu harçlarında yaptığı indirime Eroğlu Gayrimenkul, Skyland İstanbul projesi ile destek veriyor. Peşin ve banka kredili satın alımlar da yüzde 20 indirim fırsatı sunulan kampanya 15 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek.

Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat, 120 aya varan vade ve yüzde 0,98’den başlayan faiz oranları ile Skyland İstanbul projesinde daire veya ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kampanya da ayrıca satışları hızla devam eden daireler için 84 ay vade ve yüzde sıfır faiz, ofisler için ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz seçenekleri de yer alıyor. Kampanya dahilinde satışa sunulan rezidans ve ofisler, hemen teslim ediliyor.

Skyland İstanbul projesi Tower Residence, Sky Residence ve Teras Evler bloklarından meydana geliyor. Projede yer alan Türkiye’nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayan HOM Design Center, Eylül ayında kapılarını açıyor.