Kategoriler
Proje Haberleri

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamamlandı

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın süredir gerçekleştirdiği büyük projeler ile adından söz ettiren Eroğlu Yapı, Skyland İstanbul projesi için örnek dairesini ziyaretçilerine sunuyor. Seyrantepe mevkiinde alıcılarına huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen proje İstanbul ilinde yaşama kazandırılıyor.

Projede örnek daire hazır durumda. Söz konusu dairenin tasarımı Gönye Proje Tasarım firması tarafından gerçekleştirildi. Rezidans yaşamına ev sıcaklığı getiren örnek dairede aktif şehir yaşamına uygun olarak modern, konforlu ve sanat ile sosyal hayatı birleştiren bir tasarım uygulandı. Örnek dairede dekorasyon modern trendler baz alınarak gerçekleştirildi. Bahsi geçen örnek dairede her bir bağımsız bölüm için ayrı renk paleti kullanıldı.

Çocuk sahibi konut alıcılarına özel olarak keyifli ve konforlu yaşam alanları sunan projede örnek daire içinde bulunan yatak odalarından biri okumaya ve kitaplara meraklı bir genç kız için tasarlandı. Diğer çocuk odası ise beş yaşında ikiz erkek çocukları düşünülerek şekillendi. Ranza bulunan odada ebeveyn yatak odası ile bağlantılı bir soyunma odası yer alıyor.

Sky Residence’ta 1+0’dan 4+1’e kadar değişiklik gösteren konutlar yer alıyor. Bahsi geçen konutlar orman ve şehir manzarasına sahip oluyor. Diğer kulede yer alan 8 kata yayılmış olan Sky Premium Residence projesinde ise 45 katlı kulede müstakil ev konforu sunan yaşam alanları alıcılarını bekliyor. Sky Premium’da konutlar Adalar ile 2. ve 3. köprü manzarasına hakim.

Sky Deluxe Residence’ta ise 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Toplamda 10 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olan proje modern ve özgün iç tasarımı ile dikkat çekiyor.