Kategoriler
Proje Haberleri

Skyland’den bakanlığın kampanyasına destek

Eroğlu Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğündeki konut kampanyasına tam destek verdi. Eroğlu Yapı, Skyland İstanbul’dan konut ve ofis sahibi olmak isteyenlere, peşin ve kredili alımlarda yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. 31 Ekim’e kadar sürecek kampanyadan yararlananlar, yüzde 10 peşinat ve 120 ayda 0,98’den başlayan vade farkı fırsatı ile Skyland İstanbul’un ayrıcalıklı dünyasında yerini alacak. Kampanya dahilinde satışa sunulan rezidans ve ofisler sahiplerine hemen teslim edilecek.

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, “Geçtiğimiz mayıs ayında Bakanlar Kurulu tarafından KDV ve tapu harcı oranlarında uygulanan ve Eroğlu Yapı’nın da desteklediği teşvik kampanyası sonrası Türkiye genelinde konut satışı yüzde 22 arttı. İlk defa satılan konut sayısı ise geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 25 artış gösterdi. Bu hem Türkiye’deki yapı stokunun yenilenmesi hem de vatandaşın yaşam standartlarının iyileştirilmesi için çok önemli bir adım oldu. Şimdi Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlattığı yeni kampanyayla bu ivmeyi daha da büyüteceğiz. Eroğlu Yapı olarak devletimizle iş birliği ve koordinasyon içinde olacağız. Teşvik devletten kampanya bizden olacak” diye konuştu.

Skyland İstanbul’daki Tower Residence, Sky Residence ve Teras Evler’de 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun daire seçenekleri bulunuyor. Sky Residence’ta restoran, fitness, wellness ve spa mekânlarının yanı sıra 3500 araçlık otoparkı ve proje alanına iki farklı giriş gibi detaylarıyla konforlu bir yaşam vadediyor.

Skyland İstanbul’un Tower, Loft ve Flat ofislerinde, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler ve ince detaylar yer alıyor. Ofisler, teknolojik altyapısı, geniş, ferah ve yüksek tavanları, gün ışığını içine alan mimari tasarımı, benzersiz sosyal olanaklarıyla çalışma hayatını keyifli kılıyor. TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havalimanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığı sağlıyor.