Kategoriler
Proje Haberleri

Skyline Tower Ankara konutları satışta

Skyline Tower Ankara projesi, 3 blokta bulunan 292 daire ile 27 dükkandan meydana gelmektedir. Şu an satışa çıkmış durumdaki dairelerin oda seçenekleri ise 4.5 + 1 ve 4 + 1’dir. Ayrıca bu daireler, krediye uygun olmamak ile birlikte takas yöntemine uygundur. Blokların her biri 23 katlıdır ve satılık daire fiyatları, dairelerin bulunduğu katlara göre değişebilmektedir.

Yaklaşık olarak 23.650 m2 büyüklüğünde olan proje alanında, 180 araç kapasiteli kapalı otopark ve 127 araç kapasiteli açık otopark alanları da mevcuttur. Dairelerin her biri brüt 222 m2, net 204 m2 büyüklüğe sahiptir. Ayrıca bu konutlarda ankastre fırın, set üstü ocak ve klima da vardır. Ayrıca ebeveyn banyosu ile birlikte dairelerde 3 tane bulunan banyolarda duşakabin olanağı mevcuttur.

Bunların dışında, 7 / 24 aktif olan kapalı devre güvenlik kameraları ise bina güvenliğini sağlamaktadır. Görüntülü diyafona ve hırsız alarmı ile birlikte, yangın alarmı da dairelerin güvenliği açısından önemli olmaktadır. Sauna, hamam ve açık yüzme havuzu ise sakinlerin taleplerini karşılayabilecek seviyededir.

Bu konutlar nerededir?

Bu proje, Ankara’nın Mamak ilçesinin Akşemseddin Mahallesi’nde gerçekleştirilmiştir. Dolayısıyla ulaşım imkanlarının oldukça gelişmiş olduğu bir bölgede bulunan Skyline Tower Ankara konutları, bir taksi durağı ile pek çok otobüs durağının da civarındadır. Ayrıca proje alanına en yakın mesafede olan eğitim kurumları ise Özel Yükselen Kolejleri’nin ortaokulu ve fen lisesidir. En önemlisi ise bu bölgede pek çok alışveriş merkezinin bulunuşudur. Örneğin Nata Vega AVM ve Anatolium Ankara AVM gibi büyük alışveriş merkezleri, bu konutların neredeyse bitişindedir.

Ayrıca, konum özellikleriyle de dikkat çekmeyi başaran bu projenin, çeşitli mekanlar ile arasında bulunan mesafeler süre cinsinden şu şekildedir:

  • Eymir Gölü ve Mogan Gölü: 5 dakikalık mesafe
  • Çevre yolu: 5 dakikalık mesafe
  • Kanal Ankara: 5 dakikalık mesafe
  • Elmadağ Kayak Merkezi: 15 dakikalık mesafe
  • Havaalanı: 25 dakikalık mesafe

Skyline Tower dairelerinin fiyatları ne kadardır?

Skyline Tower Ankara konutları, kat durumuna göre değişen fiyatlara sahiptir. Dolayısıyla dairelerin fiyat başlangıçları şunlardır:

  • 222 metrekare brüt alana sahip 4.5+1 tip dairelerin fiyatları 1.020.000 TL’den başlıyor. Dairelerin fiyatları 1 milyon 130 bin TL’ye kadar yükseliyor.
  • Brüt 222 metrekare 4+1 tip daireler 1.010.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daireler 1 milyon 110 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Bununla birlikte, detaylı bilgi için 0 (541) 369 36 36 numarası aranmalıdır.

Benzer proje haberleri için tıklayınız.