Kategoriler
Proje Haberleri

Skyline Tower Mamak’ta yükseliyor

Hayati Erdoğan ve Sürer İnşaat A.Ş. ortaklığı tarafından Ankara İli, Mamak İlçesi, Akşemsettin Mahallesi’nde hayata geçirilen Skyline Tower Mamak projesinde daire satışlarına başlandı. Projede yer alan satılık daire fiyatları ise 800 bin TL’den başlıyor.

Proje özellikleri neler?

23 bin 650 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen konut projesi üç adet kule bloktan meydana geliyor. Üç konut bloğundan meydana gelen projede toplam 292 adet konuta yer veriliyor. Projede konutların dışında ayrıca 27 adet cadde mağazaları da yer alıyor.

Kanal Ankara projesi ve Çevre Yolu’na 5 dakika mesafede yer alan projede kapalı otopark alanından çocuk oyun alanına kadar bir çok sosyal alan yer alıyor. Projede akıllı ev sistemi, asansör, hırsızlığa karşı alarm sistemi, görüntülü diafon,dairelerde çamaşır odası, kiler gibi bir çok özellik yer alıyor. Projede ayrıca giyinme odası, ankastre fırın, hilton lavabo, kamera sistemi gibi özellikler de yer alıyor.

Skyline Tower Ankara daire özellikleri

Skyline Tower Ankara projesinde yer alan dairelerin tamamı tek tip dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin tamamı 4.5+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan 4.5+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 222 metrekare, net ise 204 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Skyline Tower Ankara fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 222 metrekare büyüklüğe sahip 4.5+1 tip dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları konumu, katı ve cephesine göre 1 milyon TL’ye kadar yükseliyor. Projede 36 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Projede 7/24 güvenlik, 180 araçlık kapalı otopark, 127 araçlık açık otopark, çocuk oyun alanı, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fitness salonu, hamam, sauna, tuz odası, açık yüzme havuzu gibi bir çok sosyal alan yer alıyor.

Skyline Tower nerede?

Mamak Millet Bahçesi’ne, Nata Vega projesinde, Kanal Ankara projesinde yakın bir konumda yer alan proje Çevre Yolu’na 5 dakika, Eymir ve Mogan Gölü’ne 10 dakika, Çankaya’ya 15 dakika, Esenboğa Havaalanı’na ise 25 dakika mesafede yer alıyor. Yükseliş Koleji’ne yürüme mesafesinde yer alan proje Akşemsettin Mahallesi, 2310 Cadde No: 17,  Nata Vega Arkası, Mamak / Ankara posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0312 447 65 65

Exit mobile version